bisserm Отговорено Април 24, 2008 Отговорено Април 24, 2008 Дааа, мислел съм и това (да си направя сам падове). Нещо като при мотористите - да си сглобиш мотора сам Гледал съм ,как да си ги направя, че и даже как да си измаисторя сам почти цял сет, обачее то това си иска умение.Не кой знае колко ама... Пък аз лично нямам такова ,а и нямам много голяма възможност да си майсторя в къщи.Така че благодаря ти за предложението , но аз май ще оставя това на хората, които могат да правят падове по-добре от мен и ще си потърся нещо от нет-а. Благодаря ти още веднъж. Keep on Rockin' P.S Но бих погледнал една снимка на падовете http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169273&photo=5 Цитирай
VIVAHIT Отговорено Април 24, 2008 Отговорено Април 24, 2008 Какви падове какви 5 лева колега? Купувай си акустичен сет и това е. Съседите да се оплакват колкоти си искат. Няма по-голямо удоволствие от истинския звук. Просто свири с мярка и спазвай обедната почивка от 14:00 до 16:00 часа Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Април 24, 2008 Отговорено Април 24, 2008 (Редактирано) И затова ми счупиха колата и пощата. Защото уж се бях "разбрал" със съседите.... Касата ми беше точно в средата на стаята, над полиелея на съседа. Смятай как му се е клатила лампата. След точно 15 минути свирене от моя страна вече се събираше гневна тълпа с факли и вили пред входа. Та взех си тренажора на Бисер (който скоро ще е със сини гуми, защото скъсах старите от бой ) и ако не беше въпросният тренажор, нямаше изобщо да имам къде да напредвам и да се развивам. Свиренето на пад си има предимствата - свириш когато си искаш, не ти се надува главата, пазиш си слуха и най-важното: чуваш си всеки отделен удар с реалната му сила и динамика, защото не се замазва от волюмето и състейна на още дузина реващи и крещящи барабани и чинели в комплекта. С две думи - работи се за финес и изчистване на техниката. Вярно скучно е, но когато онова трицифрено номерче на метронома започва да расте, пълнее и дебелее на всеки му става кеф. Редактирано Април 24, 2008 от marin_zhelezov Цитирай
tupoto kopele Отговорено Април 24, 2008 Отговорено Април 24, 2008 Абе и аз свиря от години на падове...какви ли не...истината е, че колко и да ни се иска акустичния се сет няма заместител все още...още повече свиренето на живо...колко и да си бухам вкъщи като изляза на сцена филма е съвсем друг Цитирай
soulfly Отговорено Април 24, 2008 Отговорено Април 24, 2008 Ами аз по скоро ги приемам като начин за упражнение на бързина и техника, но не и като алтернатива на акустичния сет. Имам модул Алесис и определно помага за тренировка или разгрявка. Важното е да си намери човек начина. Цитирай
fuzzy_lumpkin Отговорено Април 24, 2008 Автор Отговорено Април 24, 2008 Дааа, мислел съм и това (да си направя сам падове). Нещо като при мотористите - да си сглобиш мотора сам Гледал съм ,как да си ги направя, че и даже как да си измаисторя сам почти цял сет, обачее то това си иска умение.Не кой знае колко ама... Пък аз лично нямам такова ,а и нямам много голяма възможност да си майсторя в къщи.Така че благодаря ти за предложението , но аз май ще оставя това на хората, които могат да правят падове по-добре от мен и ще си потърся нещо от нет-а. Благодаря ти още веднъж. Keep on Rockin' P.S Но бих погледнал една снимка на падовете http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169273&photo=5 Интересно... Много интересено.... Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Април 24, 2008 Отговорено Април 24, 2008 Хей fuzzy_lumpkin ти мазе нямаш ли? Гарашче..таванска стая за какво са ти глухи барабани вземи си истински сет и тва е! вместо да се чудиш кое как да заглушаваш Цитирай
fuzzy_lumpkin Отговорено Април 27, 2008 Автор Отговорено Април 27, 2008 Хей fuzzy_lumpkin ти мазе нямаш ли? Гарашче..таванска стая за какво са ти глухи барабани вземи си истински сет и тва е! вместо да се чудиш кое как да заглушаваш нямам... Цитирай
Recommended Posts