One_Voice Публикувано Юли 13, 2005 Публикувано Юли 13, 2005 Значи един приятел има не точно сьштото но много си приличат с това Peavey и ако може някой да да обясни какво оште ми трябва за това чудо да мога да си пусна китарата в него и какви функции има че от саита не разбрах много :think: Цитирай
One_Voice Отговорено Юли 13, 2005 Автор Отговорено Юли 13, 2005 (Редактирано) всьштност има две такива вероятно ляво - дясно а някой ако се сешта за евентуална цена Редактирано Юли 13, 2005 от One_Voice Цитирай
Glacierise Отговорено Юли 13, 2005 Отговорено Юли 13, 2005 Е тва си е монитор - използва се, за да може хората на сцената да чуват какво свирят, в общи линии Китарата през това не можеш да пуснеш - няма усилвател Търси си комбо. Цитирай
разбойник Отговорено Юли 13, 2005 Отговорено Юли 13, 2005 Освен това има говорител и за високи - не е за китара. Би станало единствено ако имаш а/ усилвател (както е казано по-горе) и б/ някакъв симулатор на китарни усилватели - POD, V-amp, Sans Amp и пр. Цитирай
One_Voice Отговорено Юли 13, 2005 Автор Отговорено Юли 13, 2005 хмм защото ми попаднаха за 180 лв двете Цитирай
разбойник Отговорено Юли 13, 2005 Отговорено Юли 13, 2005 Добра цена, но това не е за китаристи. Биха свършили идеална работа за репетиционна - вокали, едно-друго Цитирай
One_Voice Отговорено Юли 13, 2005 Автор Отговорено Юли 13, 2005 ако си намеря усилвател няма ли да ми свьрши работа туи чудо Цитирай
wessy Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 ще ти свърши ама както казаха хората с някъф моделинг процесор ама за парите дет ши дадеш за колоните, стъпалото и процесора, земи си ено прилично комбо за тия пари Цитирай
Recommended Posts