Harrry Отговорено Май 13, 2008 Автор Отговорено Май 13, 2008 (Редактирано) Няма как да няма разлика- дори по спецификациите, макар че не са най-важни те, но все пак - ниските са повече, ватовете също... аз ако имах вашия бюджет, - говорим за предполагаемото русенско студио, нали!- щях и аз да взема KRK VXT 8. Въобще, това засега са най-квалитетните монитори на фирмата. Впрочем, тук цената им е 1160 лв. единият. Това май че е по-малко от 700 евро за парче?! Досега смятах, че в България хардуерът върви най-скъпо в целия свят, с изключение на Русия, може би. Редактирано Май 13, 2008 от Harrry Цитирай
Harrry Отговорено Май 13, 2008 Автор Отговорено Май 13, 2008 Аз наскоро слушах КРК 6 и бях доста впечатлен. Имах възможността да ги сравня и с други марки за тези пари. Вземаите КТК-то няма да съжалявате. Аз се спрях обаче на по-големия модел KRK VXT 8. Разликата е малка, но все пак има такава. Няма как да няма разлика- дори по спецификациите, макар че не са най-важни те, но все пак - ниските са повече, ватовете също... формата е по-музикална... Аз ако имах вашия бюджет, - говорим за предполагаемото русенско студио, нали!- щях и аз да взема KRK VXT 8. Въобще, това засега май са най-квалитетните монитори на фирмата. Впрочем, тук цената им е 1160 лв. единият. Това май че е по-малко от 700 евро за парче?! Досега смятах, че в България хардуерът върви най-скъпо в целия свят, с изключение на Русия, може би. Цитирай
Recommended Posts