Jump to content
Българският форум за музиканти

Талантите!


Mandalay

Recommended Posts

Сигурно повечето от вас нямат особени впечатления относно Академията и развитието на талантите в нея, но мисля че има и такива дето знаят за какво става въпрос. Та...

Кой е вашият фаворит? (може и такъв дето вече е излязъл) Имаше ли нагласени работи? Абе, като цяло какво ви е мнението за българския вариант?

 

Аз лично симпатизирах най-много на Деян. Причини много... за съжаление излезе.

След него, фаворит при мъжете ми е Марин. Това момче в академията стана мъж! Има диапазон, страшно музикален, освен това е най-млад, което значи - Най-много потенциал за развитие.

При дамите това е Вики, не че Вяра не заслужава... просто, въпрос на вкус <_< И двете имат своите предимства.

Жорж е симпатяга и има някакви качества като певец, но е далеч от необходимото, за да победи.

А Ивайло е най-големия СЕЛЯНДУР! Не само че е толкова над годините определени от регламента на шоуто, ами и се държи като 13 годишно гаменче, което няма завършен 4-ти клас. Ако той отиде в Кан, мен ще ме е срам да се нарека българин!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично не мога да бъда безпристрастен поради факта, че Вики ми е бивша изгора (доста стара либоф, ама ръжда не фаща мама му) иначе Маринчо е пич, Даниелчо също е пич (познавам го отдавна). За Ивайло - еми братле прав си...к'во да кажа друго. За останалите нищо не мога да дам мнение, тъй като таз "академия" я гледам само когато няма нищо смислено по другите 50 канала, които хващам. :cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм за Вики от доста време вече. Това е най-сериозният човек в академията. И е хубава и е интелигентна и всичко й е 6. Ще се радвам независимо дали Марим или Вики ни представи в Кан. Съгласна съм, че Марин стана мъж в тази Академия. Всъщност Марин е най - големият талант от всичките показани ни там. А Виктория изглежда като професионалист.

Всъщност.. само да не е Иво!!!!:") Неприятно ми е всяко нещо в него. Дори не признавам таланта му. Не пее по - добре от повечето в академията. Не знам какво намират в него. Да речем, че повдението му няма значение:")

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От обективна музикантска гледна точка Виктория е най-качествената като пеене и способности, но не тя ще спечели, защото на тез бнеща се обаждат и гласуват повече жени...

И на мен Иво не ми е симпатичен, но му се радвам на волята и на труда...и той направи най-големия прогрес, кат си спомня що фалшиментеше в началото...сега е значително по-добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.