Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)
Искам да стана добър, като Венелин от Видин!

И аз! Но някои неща са невъзможни. Той стана толкова добър китарист, че се отказа да свири. за него вече няма предизвикатлства. Продаде си китарата и си купи... полски Фиат! Евалата, Вени!

Sorry за OFFtopic-а

:metalist:

Редактирано от Steve_Vai
  • Отговори 46
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

А аз искам да стана добьр като Кирил от Долнонанагорниште.Кой по дяволите е Венелин от Видин?

Отговорено

мммм извинявам се за off-topica... но ми стана интересно - кой е той? толкова добър че се отказал да свири, хее? :greenball:

Отговорено
ина 3 вида музиканти -

1. такива дето свирят за екф и не искат да са по добри

2. амбицирани - такива като мен които искат и могат по-добре ама ги мързи :D

3. такива които искат и могат или пък не им треябва да са по-добри :headbang:

аз сьм от то4ка 2

и се сьстезавам само с себе си

и то понякога

тоест целта ми е да надмина единствено собственото си ниво до момента - ако мога

знаете как 4овек изпада и в дупка и нещата не вьрвят

навремето например си мислех 4е германците Содом са голяма работа

на последния им концерт - даже си казах 4е дори да ми предложат - бих се замислил

не 4е сегашния им китарист е слаб.но ве4е не са това за мен което са били навремето

помня пьрвия им концерт в БГ - мислех тогавашния им китарист едва ли не за бог :D

а и Дистракщьн - - пак от последния концерт в София - адски слабо сври китариста им

оба4е като си пуснах старите им неща - поне навремето е бил добьр - но сега от алкохолизиране се е скапал отвсякьде

Отговорено
Той стана толкова добър китарист, че се отказа да свири. за него вече няма предизвикатлства.

Е това не мога да го повярвам. Не мисля, че човек може да научи всичко свърано с китарата! Пък и за мен добрия китарист не е този, който може да свири всякъкви ноти, каквито му дадеш... Нека той създава ГЕНИАЛНИ неща, а винаги има място за още едно гениално произведение => край няма...

Отговорено
а пък колко добър ще стана - може би въпроса е "ще стана ли добър въобще"  :ph34r:

И аз това се питам за себе си често. :metalist:

Но истината е, че когато свириш с истинско желание, резултатите идват сами. Постоянството е важно, но истината е в главата, не в ръцете. Приемам тезата на Платон, че сме знаели всичко, но сме го забравили. Сега остава да припомним на ръцете си какво трябва да правят, за да се чувстваме поне в правилната посока.

Винаги може да се стане по-добър. И някои от нашите идоли и любимци го доказват.

Але-хоп! :)

Абсолютно съм съгласен с това мнение, но искам и да добавя това, че най-напред човек е неизбежно да копира другите, за да може да стане оригинален, а оттам нататък вече единственото, с което трябва да се състезава човек е със самия себе си и с границите на собствената си мисъл.

Отговорено

Искам да стана точно толкова добър, колкото да мога да свиря песните си :(:blink::) Повече не ми трябва - музиката е за музикантите, спорта е за спортистите :D :violin: :green:

Отговорено
Искам да стана точно толкова добър, колкото да мога да свиря песните си :):cheers::) Повече не ми трябва - музиката е за музикантите, спорта е за спортистите :) :violin: :green:

ЕВАЛАС! ЕВАЛАС! ЕВАЛАС! ЕВАЛАС! ЕВАЛАС! ЕВАЛАС! ЕВАЛАС! ЕВАЛАС! ЕВАЛАС! и пак ЕВАЛАС!

Страшно се кефя когато някой изкаже такива мисли.

:):):):)

Отговорено
Той стана толкова добър китарист, че се отказа да свири. за него вече няма предизвикатлства.

Е това не мога да го повярвам. Не мисля, че човек може да научи всичко свърано с китарата! Пък и за мен добрия китарист не е този, който може да свири всякъкви ноти, каквито му дадеш... Нека той създава ГЕНИАЛНИ неща, а винаги има място за още едно гениално произведение => край няма...

Абе вие не разбрахте ли, че си правим т***к? :-(

Вени от родния Видин за 2 годинки успя да научи няколко пиески на класическа китара и power-акордчето на електрическа :green:

Отговорено
Вени от родния Видин за 2 годинки успя да научи няколко пиески на класическа китара и power-акордчето на електрическа :green:

хахахахахахахахаха а ние в нашия град си имаме "Керфиъл",същия пъпеш е

Отговорено

хахахахахахахахаха а ние в нашия град си имаме "Керфиъл",същия пъпеш е

ааа немои така, Керфиъл незнае пиеси за класическа, а power-акордчето го учи 15 години :P:-(B):D

Отговорено

Абе вие не разбрахте ли, че си правим т***к? :)

:headbang: Мммм дааа, тъмън да разбера :lol:

Пък какво против Вени имате... то и аз съм горе долу на това диридже... +2 солца отгоре :)

Отговорено

Аз искам да свиря колкото се може по-добре. Това в кое ще съм най-добар ще 'изберат' мойте заложби, иначе ще се старая нищо да не пренебрегвам.