aitapeapea Публикувано Април 11, 2008 Публикувано Април 11, 2008 (Редактирано) Не знам как да опиша въпросната композиция затова и няма да го правя. Ако някой има някакви въпроси - ще получи отговор. Китарата е LTD MH50, баса е IBANEZ SD GR300 , другото e M-audio radium49 и Nuendo и Reason и Addictive drums и Zoom G7.1ut и два почивни дни UPHILL ROAD http://www.myspace.com/martymladenov Редактирано Април 11, 2008 от aitapeapea Цитирай
satanika Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Човече,много радва тва,кажи ми че си се записал за кока кола с тая песен че да гласувам,наистина копеле радва Цитирай
aitapeapea Отговорено Април 16, 2008 Автор Отговорено Април 16, 2008 Благодаря за идеята,но ще пропусна. Като гледах за какво става дума в този конкурс, последното дето искам е концерт с Д2 или там нещо подобно имаше. А и ако не бъркам този конкурс е за ученици ...очаквай продължението , аз лично чакам почивни дни и ще се захвана Цитирай
DYLGIQ Отговорено Април 17, 2008 Отговорено Април 17, 2008 Симфонични похвати и електроничка - много радва! Ей така се раждат новите стилове. Човек, всичките ти неща кефят много. За*би конкурсите и давай още! Респект! Цитирай
aitapeapea Отговорено Март 15, 2009 Автор Отговорено Март 15, 2009 Ха, чак сега случайно видях, че си ме похвалил. Ще почерпя едва ли не А междувременно аз продължение не написах, а въпросната композиция се класира на нещо като кастинг за някакъв саундтрак към нискобюджетен щатски хорър. Незнайно защо обаче нещата не бяха финализирани успешно, ама обещавам да не плача. Цитирай
fusion Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 Перефразирайки Дюк Нюкем: "Обичам криви размери и не мога да лъжа" Цитирай
eccec Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 Нещо да питам относно барабаните. Тия на Reason-a според теб хубави ли са, защото гледам че си използвал други, а аз карам на рийзънските. Тези Addictive drums по-добри ли са и ако да с какво? Цитирай
aitapeapea Отговорено Април 8, 2009 Автор Отговорено Април 8, 2009 Има доста написано в форума по темата за барабаните. Конкретно при Рийзън или един ADD PACK - Reason drum kits 2 или RDK2. С него могат да се постигнат доста добри резултати в зависимост от времето , което си готов да отделиш. Предпочитам Адиктив , защото за мен отношението качество ,обем и начин за манипулиране е най- добро. Други варианти за Сюпириър дръмър 2 или Ез дръмър. Всяка със своите предимства и недостатъци. Въпрос на вкус. Цитирай
Recommended Posts