pepata Публикувано Април 11, 2008 Share Публикувано Април 11, 2008 Здравите бих искал да попитам къде на друго място освен в Раизинг Форс могат да се намерят китарите Vintage защото от РФ ми казаха че не се знае изобщо кога ще имат такива китари. Аз съм голям фен на Gibson и съм решил да си взема някаква имитация на Gibson Les Paul (за оригинал няма парички а и вносител) чел съм във форума много добри отзиви за тези китари за това съм се спрял на тях но ако някои знае нещо по добро да каже и съотвтно да каже къде може да се намери (в София) благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Април 11, 2008 Share Отговорено Април 11, 2008 Само РФ ги внасят. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
qillara Отговорено Април 11, 2008 Share Отговорено Април 11, 2008 Нова или на старо ? Виж тази обява на колегата "Rado54" - http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=38207 Поздрави ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pepata Отговорено Април 11, 2008 Автор Share Отговорено Април 11, 2008 (Редактирано) Само РФ ги внасят. Ех маи ще се чака доста за съжаление а някаква алтернатива за същите пари дали ще се намери Нова или на старо ?Виж тази обява на колегата "Rado54" - http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=38207 Поздрави ! Погледнах я благодаря но ми се иска да си е новичка Редактирано Април 11, 2008 от pepata Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Xoce Отговорено Април 11, 2008 Share Отговорено Април 11, 2008 Нова или на старо ?Виж тази обява на колегата "Rado54" - http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=38207 Поздрави ! Къде, къде ги видя тея Винтидж-и в тази обява?!?! иначе по темата...pepata изчакай ги в магазина да заредят (няма да се чака много, те си ги следят "тези работи"), защото наистина май други не ги внасят тази марка... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratevcaster2 Отговорено Април 12, 2008 Share Отговорено Април 12, 2008 в Раизинг форс има да си чакаш , по-добре направо си го поръчаи от нета ! В раизинга исках един 81 преди 2 месеца ми казаха че го нямат дадох им телефон е още не са го докарали ( въпреки че не ми трябва вече намерих си го от друго място ) . Затова не разчитаи ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiroLambov Отговорено Април 12, 2008 Share Отговорено Април 12, 2008 А всъщност тия Винтидж имат ли копие на Les Paul Black Beauty? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gpav Отговорено Април 12, 2008 Share Отговорено Април 12, 2008 (Редактирано) ^Не съм мяркал такива .Но едвали ще имат. Редактирано Април 12, 2008 от TheWhiteGhost Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dread Отговорено Април 13, 2008 Share Отговорено Април 13, 2008 В "Райзинг"-а в момента има от тези китари и то не малко модели. Или поне преди 2 дни имаше. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bob Rock Отговорено Април 13, 2008 Share Отговорено Април 13, 2008 нима са доставили ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sevenstring Отговорено Април 15, 2008 Share Отговорено Април 15, 2008 Тц, не са още (току-що им звънях). Мисля обаче, че положението със сроковете не е толкова безнадеждно - в магазина хората наистина нищо конкретно не знаят, но преди 3 седмици звънях в head-office-а на РФ и ми казаха, че доставката е планирана в рамките на 20-30 дни, ще рече до 10-ина дни би следвало да дойдат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pepata Отговорено Април 15, 2008 Автор Share Отговорено Април 15, 2008 (Редактирано) Ще се почака маи А хората които имат такива китари ще кажат ли как са ключовете смисал читави ли са ? Редактирано Април 15, 2008 от pepata Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Април 15, 2008 Share Отговорено Април 15, 2008 Ключовете са малко пластмаса, обаче аз лично досега с тях съм нямал проблеми. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SHARO Отговорено Април 15, 2008 Share Отговорено Април 15, 2008 по-слаби са от тези на squier телекастъра ми или не съм попаднал на бройка та ако тази китара има минуси това със сигурност е един от най големите и (под слаби разбирам не ,че са се скапали, просто доста се разтройва китарата) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pepata Отговорено Април 15, 2008 Автор Share Отговорено Април 15, 2008 по-слаби са от тези на squier телекастъра ми или не съм попаднал на бройка та ако тази китара има минуси това със сигурност е един от най големите и (под слаби разбирам не ,че са се скапали, просто доста се разтройва китарата) Е това е малко кофти но пък ключовете подлежат на тунинг Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts