Polyphone Публикувано Април 9, 2008 Публикувано Април 9, 2008 В домашни условия, със старата Кремонка и микрофонче за 4,50лв. Не гарантирам за акордите обаче! http://media.putfile.com/God-gave-rr-to-you Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 9, 2008 Отговорено Април 9, 2008 Ей, куче... Шо така носталгии по потник? И така не разбра, че това парче оригиналът му е на едни ингилизи, вече ги забравих кои; Ма ти липсва моята китарна инфлуенца, я? Полифоничен дедо, ряпа взе да вади. Гут, гут. Следващото ще е ... Бургааааски вечеерииииииииии, спомениииииииии, спомениииииииии Нали? Цитирай
Polyphone Отговорено Април 9, 2008 Автор Отговорено Април 9, 2008 Ей, куче...Шо така носталгии по потник? И така не разбра, че това парче оригиналът му е на едни ингилизи, вече ги забравих кои; Ма ти липсва моята китарна инфлуенца, я? Полифоничен дедо, ряпа взе да вади. Гут, гут. Следващото ще е ... Бургааааски вечеерииииииииии, спомениииииииии, спомениииииииии Нали? Тенкю! Прав си, Пантофий, гони ме носталгия, дождай с жиците, винцето и момите сладкопойни ! Потникофон пп Наричаш куче стария вълк, дъртозний охлюв??!!! Цитирай
Polyphone Отговорено Април 11, 2008 Автор Отговорено Април 11, 2008 (Редактирано) В домашни условия, със старата Кремонка и микрофонче за 4,50лв. Не гарантирам за акордите обаче! http://media.putfile.com/God-gave-rr-to-you Май нещо никой не ще да го чуе ... Дъртият за нищо не става вече! Редактирано Април 11, 2008 от Polyphone Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 11, 2008 Отговорено Април 11, 2008 super, така си го докарал и на ретро звучене с тая техника Цитирай
Polyphone Отговорено Април 12, 2008 Автор Отговорено Април 12, 2008 super, така си го докарал и на ретро звучене с тая техника Мерси! То само, дето на магнетофон не съм го записал! Цитирай
Babyface Bob Отговорено Април 13, 2008 Отговорено Април 13, 2008 Много хубава наставяне на вокалите! Звучи ми като филмова музика за музикален рок - хипи - филм! Представям си няколко дългокоси между мъже и жени, с цветни панталои с широки крачоли, цветни кърпи в съвсем друга гама и златни пайети по илиците на елечетата ; събрали се на една поляна и пеят с една китара, а долните им челюсти изнесени, за да има къде да се побере гълрото им.. Аве Пййс! Много хубаво направено, много носталгично! Ще е супер ако се обади продължение, задявката я биваше! Цитирай
Polyphone Отговорено Април 13, 2008 Автор Отговорено Април 13, 2008 Много хубава наставяне на вокалите! Звучи ми като филмова музика за музикален рок - хипи - филм! Представям си няколко дългокоси между мъже и жени, с цветни панталои с широки крачоли, цветни кърпи в съвсем друга гама и златни пайети по илиците на елечетата ; събрали се на една поляна и пеят с една китара, а долните им челюсти изнесени, за да има къде да се побере гълрото им.. Аве Пййс! Много хубаво направено, много носталгично! Ще е супер ако се обади продължение, задявката я биваше! Мерси за хубавите думи, Babyface Bob! А ето и действиетлната картина : От кухнята дохожда миризма на препържени мекици - тъщата се развихря. В коридора пък се чуват странни шумове - жена ми чисти с метлата. В спалнята се опитвам да запиша кавърчето, макар че съм с дечурлигата - големия играе на Супермен и ми скача от време на време, а бебошората ми е на коляното и се опитва да подобри някой друг акорд на китарата. Полифоничната детска градина пп А за продължението на парчето, просто няма как да го направя- уви нямам нито по-развити китарни умения, нито висок диапазон, в който да пея с пълен клас високите тоновете на парчето. Цитирай
Infinity Отговорено Април 13, 2008 Отговорено Април 13, 2008 Ее, много готино! Браво, много свежарско и с хубаво чувство изпълнено. Бтв, и аз имам опит със записи, докато някое малко джедайче се опитва да ми настрои китарата в някакъв космически строй, другия вариант е да ми дърпа кабела на микрофона, а третият - да ми изключи компа преди да "сейв". Цитирай
Ивелин Отговорено Април 13, 2008 Отговорено Април 13, 2008 (Редактирано) Здрасти, старий Вълчо... Отдавна не бях влизал в раздел кавъри и чак сега видях, че правиш някакви готини мелодийки! Както се казва - VINTAGE RULEZ Хе-хе, btw с този пост чукнах 1000 коментара в този форум...май бая глупости съм изписал Редактирано Април 13, 2008 от Ивелин Цитирай
Polyphone Отговорено Април 14, 2008 Автор Отговорено Април 14, 2008 Ее, много готино! Браво, много свежарско и с хубаво чувство изпълнено. Бтв, и аз имам опит със записи, докато някое малко джедайче се опитва да ми настрои китарата в някакъв космически строй, другия вариант е да ми дърпа кабела на микрофона, а третият - да ми изключи компа преди да "сейв". Мерси, Infinity! И на мен ми е любим, както ти се изрази "космическия строй"!!! Цитирай
Polyphone Отговорено Април 14, 2008 Автор Отговорено Април 14, 2008 Здрасти, старий Вълчо...Отдавна не бях влизал в раздел кавъри и чак сега видях, че правиш някакви готини мелодийки! Както се казва - VINTAGE RULEZ Хе-хе, btw с този пост чукнах 1000 коментара в този форум...май бая глупости съм изписал Тенкю, Иво! Засега кавърчета, скоро мисля авторските да си ги запиша и да ги пускам... пп Честит ти хиляден постинг! Да почерпиш! Цитирай
SLADKO_ Отговорено Април 15, 2008 Отговорено Април 15, 2008 В домашни условия, със старата Кремонка и микрофонче за 4,50лв. Не гарантирам за акордите обаче! http://media.putfile.com/God-gave-rr-to-you Може ли по-дълго парче?!Моля! Цитирай
Polyphone Отговорено Април 15, 2008 Автор Отговорено Април 15, 2008 В домашни условия, със старата Кремонка и микрофонче за 4,50лв. Не гарантирам за акордите обаче! http://media.putfile.com/God-gave-rr-to-you Може ли по-дълго парче?!Моля! Бих пробвал, но ще се получи като хорал на Бах. Майтапът на страна, не съм направил цялото парче, защото нямам капацитета да свиря на хард жици и да пея високи тонове с пълен глас. Всяка жаба да си знае гьола! Цитирай
SLADKO_ Отговорено Април 15, 2008 Отговорено Април 15, 2008 В домашни условия, със старата Кремонка и микрофонче за 4,50лв. Не гарантирам за акордите обаче! http://media.putfile.com/God-gave-rr-to-you Може ли по-дълго парче?!Моля! Бих пробвал, но ще се получи като хорал на Бах. Майтапът на страна, не съм направил цялото парче, защото нямам капацитета да свиря на хард жици и да пея високи тонове с пълен глас. Всяка жаба да си знае гьола! Тогава изпей нещо по-дълго според гьола!Че ми се слуша много! Цитирай
Recommended Posts