SprockeR Публикувано Април 8, 2008 Публикувано Април 8, 2008 Докато се ровичках попаднах на това: Уби ме просто Е на това викам аз да го направиш по свой начин, много ми харесва вие какво мислите? Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Април 8, 2008 Отговорено Април 8, 2008 Слушаш го. Няколко пъти. И единственото, което ти идва да кажеш после е "респект". Цитирай
ultramega Отговорено Април 8, 2008 Отговорено Април 8, 2008 Много добро... Но може да се каже че е ползван единствено текста на оригинала, нищо друго Цитирай
johniebgood Отговорено Април 8, 2008 Отговорено Април 8, 2008 Старшен е ! Покрай Били Джийн , чух и други негови изпълнения и мога да кажа , че в нашия мюзик айдъл , такъв певец не съм чувал . Цитирай
anadem Отговорено Април 11, 2008 Отговорено Април 11, 2008 (Редактирано) Интересно ми е коя версия е първа - неговата или тази на Крис Корнел от неговия акустичен концерт ако някой казва да знае . едит: още един линк за Корнел -> Редактирано Април 11, 2008 от anadem Цитирай
johniebgood Отговорено Април 11, 2008 Отговорено Април 11, 2008 ^ Вероятно първа е на К.Корнел , но това няма никакво значение в случая ! Цитирай
dedomito Отговорено Април 11, 2008 Отговорено Април 11, 2008 Много добре е станало , така даже парчето звучи по-добре . Единствено само дето не си бърка в пъпа по средата на парчето , ама... :-) Цитирай
Ивелин Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 Мдам...гот - все едно разказва приказка Напомня ми на вокала на Pearl Jam... Цитирай
Recommended Posts