eXile Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 ВОСТОК, това е най-неправилния подход към фотографията! Никой, който се е отнесъл така към нея не е прокопсал във фотографията като изкуство. Уверявам те. Арт фотографията е не по-малко сложна наука от музиката! Занимавам се и с двете, мога да ти направя паралел! Но има два вида фотография - арт и тип "семеен албум". Докато музиката си е музика - тя е изкуство. Което прави и фотографията много по-разпространена. Таргет групата не рекламодателите във ФФ са домашните непретенциозни потребители, които са 95% от потреблението в БГ. И точно затова те се и толерират в сайта. Което го прави комерсиален. В музиката такъв филм - няма. Или си музикант, или не си. Цитирай
AXE Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 От реклами във форума най-много да се изкарва за 2 каси бира да се почерпим в края на месеца Но пък виж, така форумните срещи ще станат много популярни, от там и самият форум, от там повече реклами........и хоп след 20 години звукозаписно студио Muzikant.org :green: Цитирай
VOSTOK Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 Именно щото няма таргет МУЗИКАНТИ, форума е трудно да се продаде (в добрия смисъл, да не ме емнете сега) на рекламодателите, няма как да им се представи... А за снимането - много ясно, че първите снимки са за семейния албум, но - пак казвам, важното е, че стават веднага, не се изисква волята, желанието, хъса и т.н., за да го направиш и да стане... Първите песни и те остават един вид за семейния албум, но създаването им отнема много повече време... Т.е. тезата ми е, че резултатът от положения тред в двата случая идва с голяма времева разлика. Цитирай
VOSTOK Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 Joint_Nature, това не е моя подход към фотографията, просто обяснявам защо тя изглежда достъпна. Имам познати професионални фотографи и от тях знам доста неща, и най-вече защо има професионални и непрофесионални фотографи. Цитирай
solo5 Отговорено Юли 9, 2005 Автор Отговорено Юли 9, 2005 В музиката такъв филм - няма.Или си музикант, или не си. аз не съм съгласен с това твърдение Аз свиря на китара от тийнейджър, но по стечение на обстоятелствата си вадя хляба с друга професия и съм много доволен. Работата ми дава пари да си поддържам хобитата - музика и фотография аз не се определям като музикант, а по скоро като дрънкач но в същото време съм от най-добрите хапки за рекламодателите, щото съм масов потребител. ... не бих си купил кубе за 2000$, но те и компаниите не си правят най-големите пари от такива продажби, но бих си взел кубе за 300-500 лв пък сигурно такива кубета ги бълват със стотици хиляди и дават сериозна печалба на фирмите Цитирай
eXile Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 Хъм, соло, има нещо вярно в думите ти. Но друго имах предвид. На всеки 10 "фотографа" има 1 музикант. Щото на всеки фотографията му изглежда по-лесна. Което прави фотографските форуми по-апетитна хапка а рекламодателите. А АХЕ правилно отбеляза за какво най-разумно може да бъдат вложени приходите Цитирай
solo5 Отговорено Юли 9, 2005 Автор Отговорено Юли 9, 2005 (Редактирано) От реклами във форума най-много да се изкарва за 2 каси бира да се почерпим в края на месеца Но пък виж, така форумните срещи ще станат много популярни, от там и самият форум, от там повече реклами........и хоп след 20 години звукозаписно студио Muzikant.org :green: сега 2 каси, а догодина ще стане и за сватба колкото повече растете - толкова повече ще растете (това е по мисъл на Мечо Пух ) Ще се увеличавате по метода на снежната топка (има такъв тип извадка в Маркетинга ) (колкото повече се търкаля - толкова по-голяма става) Фото Форум в момента е с такава статистика: автори: 5308 регистрирани: 16096 снимки: 152122 (419) коментари: 849190 (2764) от форума: теми: 6333 (22) мнения: 87227 (408) Допреди 2 години бяха регистрирани 3500 човека, от тях 1200 автори (цифрите в скобите са само за днес) Редактирано Юли 9, 2005 от solo5 Цитирай
eXile Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 Бе то хубаво бе човек, ама ти в България толкоз музиканти не можеш да намериш, камо ли с нет :killyou: Цитирай
solo5 Отговорено Юли 9, 2005 Автор Отговорено Юли 9, 2005 (Редактирано) Бе то хубаво бе човек, ама ти в България толкоз музиканти не можеш да намериш, камо ли с нет :killyou: не знам от кой град си и дали имате караоке бар ама в Бургас като гледам колко хора пеят в Караокето (повечето фалшиво, ама се кефят на музиката ) ... и какво значи музиканти много силно звучи няма какво да се лъжем, че повечето музиканти са псевдо музиканти мислят се за такива, ама много не им достига така, че хора обичащи музиката и с компютър и нет има доста в БГ повярвай ми Редактирано Юли 9, 2005 от solo5 Цитирай
eXile Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 Това форум за музиканти или за хора, обичащи музиката е Ето това имам предвид под комерсиализация на форума... Нека си остане форум за музиканти, пък аз ще плащам ако трябва... Цитирай
VOSTOK Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 И така, като начало можем да направим "Пратете 1 СМС на стойност 2 лева на тел. 088-MUSIC, за да подновите абонамента си за следващите 3 месеца . Не е невъзможно... Цитирай
solo5 Отговорено Юли 9, 2005 Автор Отговорено Юли 9, 2005 Това форум за музиканти или за хора, обичащи музиката е Ето това имам предвид под комерсиализация на форума... Нека си остане форум за музиканти, пък аз ще плащам ако трябва... ти ще си от малкото, които биха си плащали а така казано трябва да си помисля, че музикантите не обичат музиката ... ако това е форум само за музиканти, аз трябва да си ходя щото не се определям като музикант Цитирай
solo5 Отговорено Юли 9, 2005 Автор Отговорено Юли 9, 2005 И така, като начало можем да направим "Пратете 1 СМС на стойност 2 лева на тел. 088-MUSIC, за да подновите абонамента си за следващите 3 месеца . Не е невъзможно... 2лв за 3 месеца ама ако има 20 човека, които биха платили надали 40лв ще стигнат за 3 месечна издръжка на форума Цитирай
AXE Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 Полека, полека Може и да има някоя друга рекламка завбъдеще, но приходите от нея ще стигат колкото да се покрият разходите по поддръжката на форума. Забравете студиата и безплатните записи Цитирай
solo5 Отговорено Юли 9, 2005 Автор Отговорено Юли 9, 2005 безплатните записи никой не е казал безплатни може и репетиционна да направите какво му трябва толкова 3-4 бона и сте готови после определяте цена за час и сте говови Цитирай
Recommended Posts