Dilian Nedev Отговорено Април 21, 2008 Отговорено Април 21, 2008 Всичко хубаво , ама за здравото оценяване на чужди записи (особено лафа , че с "рийзън" ще се оправи) , твоите нямат логика . По-добре щеше да стане примерно със скайп микрофон и в компа на мултитрак . Цитирай
Polyphone Отговорено Април 21, 2008 Отговорено Април 21, 2008 http://media.putfile.com/Nirvana---Heart-Shaped-Box-acoustic-guitar-girl-cover китара - емка вокал - емка идея - емка звукозапис - мп3 плейър на едно място го обърках ама ме мързи да го свиря и да го записвам пак.. чукнах грешно прагче хайде хранетеееееее велики и знаещи музикантиии хранетеееее Браво, моме! Имаш страшен музикален усет и хубав глас! Цитирай
emka Отговорено Април 21, 2008 Автор Отговорено Април 21, 2008 Всичко хубаво , ама за здравото оценяване на чужди записи (особено лафа , че с "рийзън" ще се оправи) , твоите нямат логика . По-добре щеше да стане примерно със скайп микрофон и в компа на мултитрак . пич, мисля, че споменах, че не се занимавам с програми за обработка на звук, защото просто нямам необходимите изисквания на машината под ризън исках да кажа няква програма там подобна за обработка на.. хайде да го кажа направо - глас не си спомням рийзън за какво беше точно.. бе казах го е така обаче хората се връзват за думите буквално понякога Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 21, 2008 Отговорено Април 21, 2008 ^ Еми , обаждаш се без идея за какво говориш И каква е тая машина , работеща през 2008-ма , която да не може да запише 2-3 трака аудио без нужда за ниска латенсия . Айде ся да не се храним, гледам такава е тенденцията , просто чети , не давай излишни съвети Цитирай
emka Отговорено Ноември 11, 2008 Автор Отговорено Ноември 11, 2008 ^ Еми , обаждаш се без идея за какво говориш И каква е тая машина , работеща през 2008-ма , която да не може да запише 2-3 трака аудио без нужда за ниска латенсия . Айде ся да не се храним, гледам такава е тенденцията , просто чети , не давай излишни съвети ema nema az togaa kazah rizan 6oto znam 4e e nekva si programa tam ama kva to4no ne znam ne razbiram ot programi a i ne6ta ;DD az sum pros 4ove4ec ne mi trea se natovarvam izli6no:D:D:D sa vajnoto e 4e si zemah laptop minalata sedmica i e prili4en i ne mi prai problemi ae mir da e Цитирай
ultramega Отговорено Ноември 11, 2008 Отговорено Ноември 11, 2008 хаха яко си се сетила да отговориш след почти полвин годинка Мене кавърчето ми хареса. Не си спомням предния път дали писах.. Браво. Все пак свиренето/ пеенето е важно, за звукозапис си има хора, на които се плаща Цитирай
SviStyle Отговорено Ноември 12, 2008 Отговорено Ноември 12, 2008 ^Подкрепям с две ръце и три крака. Цитирай
Recommended Posts