Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Абе що се занимавате със студийни записи на богове, давайте нещо авторско, кавъри по-добри обикновено не стават.

Ако искате да чуете друга версия ето един запис на репетиция в M&D Studio в Младост1:

http://media.putfile.com/Fanagoria-Repetition-The-Trooper

Какво ще кажете за баса!?

Отговорено

Абе що се занимавате със студийни записи на богове, давайте нещо авторско, кавъри по-добри обикновено не стават.

Ако искате да чуете друга версия ето един запис на репетиция в M&D Studio в Младост1:

http://media.putfile.com/Fanagoria-Repetition-The-Trooper

Какво ще кажете за баса!?

Отговорено

За авторските си прав - човек е хубаво да остави нещо собствено зад себе си.

Надявам се и до тях да стигна и да ги запиша.

Няма да се учудиш , като чуеш и "водата" в мой вариант, в същност е записана преди две години,

но така и не бе изпята, но не всичко зависи от мен.

А както чувам и Вие сте направили кавър, така че проблем няма. Пък идеята ми не е била да правя по добър вариант. Аз просто съм силно фен и няма да остана само с тези два кавъра.

В някакво обозримо бъдеще ще представя и нови.

Колкото до Вашата версия, най- ми харесаха баса и барабаните.

С китарите и вокала от моята, би станало доста добре, си мисля.

Отговорено
Тия зумове

мани мани

В смисъл не знам к'во е ама на зум жужи

Верно е, има зум;), а китарите като ги слушам сега(записът е от преди 5г) получавам малко уртикария, но това все пак е запис на репетиция без възможност за каквито и да е отделни корекции на инструментите. Обаче заради баса си заслужава да се чуе, ей тоя Бисер е голяма работа!!!! А и вокалът е яко гърло, барабаните също, само китаристите малко горките хълцат от време на време, но това е риска на живото предаване!!!!:)

• 1 month later...
Отговорено

Ако искаш още една китара, съм на линия:thumbs_up: Но защо само "стари" неща? Защо не пробваш неща от рода на Ghost of the Navigator, Rainmaker или The Pilgrim?

Отговорено

Варианта на групата на vanco ми допада повече, независимо че саунда им е по - лош.

Ако TONY си коригира леките разминавания ще стане супер.

Отговорено

това си мислех че е "потънало"

Да, ще се правят нови, например Дифърънт уорлд.

То ако имам хъс и желание - бих изкарал и целият нов - от край до край.

Всъщност записите си ги правя и сам (китарите).

А с групата - в момента сме без вокал и не е ясно до кога така.

Дугият китарист няма да го има в Бг 2 месеца.

Като се върне, и извикаме като гост още един китарист и може да правим неща от последните 3 албума.

Стананасе, при време ще презапиша.

БДУ - нещо съм на вълна Юрая хийп напоследък...

А ти не свиреше ли много отдавна с една траш банда в София, и правеше Рондо ала тюрк солово по концертите?