Black Bird Публикувано Април 6, 2008 Публикувано Април 6, 2008 http://nalbantov.com/Dimi_A_Terrestrial_Paradise_2.mp3 Цитирай
chalgasucks Отговорено Април 6, 2008 Отговорено Април 6, 2008 супер е, мн красиво няма смисъл да казвам к'вот и да било за саунда или за свирнята ти , евала за пореден път Ibanez RUUULLLZZZ Цитирай
Fenix Отговорено Април 6, 2008 Отговорено Април 6, 2008 eee, пича преди мен е много прав - точно Красиво е думата за това! Цитирай
lizardman Отговорено Април 7, 2008 Отговорено Април 7, 2008 Много ми хареса. давай все така в първата част соло китарата толкова силна ли ще е? на мен би ми харесало, ако се чува малко повече. Цитирай
Zlatanov Отговорено Април 7, 2008 Отговорено Април 7, 2008 Човек, за пореден път седя и се чудя къде се намирам ... Респект И за пореден път питам ... Не е ли време вече господин Налбантов да се появи някъде на живо ... Ще съм един от първите там ... Вярвам че не съм единствен Позрдави, Иван Цитирай
Black Bird Отговорено Април 7, 2008 Автор Отговорено Април 7, 2008 Благодаря ви момчета! Песента не е завършена и ще я смесвам отново. А за живо свирене надявам се някой ден Цитирай
Scavenger Отговорено Април 7, 2008 Отговорено Април 7, 2008 надявам се и за някое мое парче да изсвириш едно соло поклон от мен Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 9, 2008 Отговорено Април 9, 2008 е тва е як саунд, ман, отвя ме направо ме залепи за стената Цитирай
Black Bird Отговорено Април 9, 2008 Автор Отговорено Април 9, 2008 Мерси олд друже! Радвам се, че си наминал от тук! Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 9, 2008 Отговорено Април 9, 2008 Мерси олд друже!Радвам се, че си наминал от тук! ооо, наистина си преминал в някакъв next level, сега звучиш направо убийствено, завиждам ти благородно Цитирай
Recommended Posts