Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
ако някой чуе това http://free.data.bg/shirpotreba/new/weird.mp3 и ми каже, че съм нормален :D;)

пп скоро гледах предизвестена смърт и може би :think:

Ей,ше се караме,ей! :unsure: Да я *ба тая фрий.дейта.бг :( За теб Г-Мейл няма ли?!? ;)

Владо

Отговорено (Редактирано)

ok no problems ей ся ;) Малко ми е съвестно за gmail-a за тва

edit: готоо, само да смееш да не коментираш :D, нищо особено де, както винаги експеримент, но скоро ще се взема у ръце за нещо по-сериозно композиционно и звуково ;)

пак едит - играл съм си със звука, дайте критика, правено е засега на картата на дъното 44/16, но спектрално съм работил дет се вика да звучи по-добре, струва ми се, че окло 9 кхца може да се резне още, щото картата..... :( така де 16 бита :unsure:

Редактирано от peshoy2k
Отговорено

Звуково ми хареса,бих разхвърлял повече звуците из панорамите.Но като цяло много ми напомня на музика от филм-нали знаеш някоя от тези съспенс сцени,преди която музиката те наостря,надървя,кара те да настръхнеш така да се каже :wow: :evil:

Владо

Отговорено (Редактирано)

a, that's the big idea, значи съм успял да пресъздам такова усещане, чрез звук. В тоя фил The Ring именно имаше едни трупове на коне на плажа, иначе дет викаш за панорамите ми яко се движат нещата наляво и надясно. Тва, не ми се смейте, е за първи път да ползвам автоматизацията и през миди да регулирам панорамите, е , не съм се справил много успешно, но като за 2 часа бива :unsure:

ааааа, и да добавя - за бога, братя, не ползвайте опциите за хармоници на плъгина OZONE, мноооооооо шум вкарва, особено на 16 бита, мастър ревърба също

Редактирано от peshoy2k
Отговорено

Много, много приятно. Макар че на мен ми донесе по - друго настроение. И да, ако се поразмърдат звуците като позиция ще стане по пространствено определено. Много ми е интересно каква музичка би спретнал ако гледаш Spirited Away.

Отговорено (Редактирано)
Много, много приятно. Макар че на мен ми донесе по - друго настроение. И да, ако се поразмърдат звуците като позиция ще стане по пространствено определено. Много ми е интересно каква музичка би спретнал ако гледаш Spirited Away.

не го знам тва :unsure: - spirit away, абе звуците се въртят яко бе, чакай пак да чуя, точно па панорамите ли :( :think: стига бе, може би ако се добавят инструменти да си звучат постоянно в ляво и дясно като пълнеж :think:

abe тва е неква анимация, некво детско май :D, но едно съм забелязъл, че на Уолт Д анимационните пълнометражни са с много хубава симфонична музика

Редактирано от peshoy2k
Отговорено

Ами това е едно много красиво аниме от един японец дето е направил "Принцеса Мононоке". Ама идеята ми е че всъщност много яка песничка и има заряд вътре, макар и за мен например да е по - различен отколкото за вас :unsure:

Отговорено

Абе вие май се побърквате - достатъчно "пространствено" си звучи! Ако се добавят още инструменти, ще стане претрупано...доста!

Така си кефи!!!!!! :violin:

Отговорено

btw два оть синтезаторите вътре, включително и птиците са 5.1 или 7.1 нещо такова, ама нямам подходящата уредба да чуя ;)

Отговорено

е да, ама се възприема по-добре, нали си ходил на кино и знаеш как е с хеликоптерите дето тръгват отзад и минават насам натам. тва с 2 канала не се постига каквито и ефекти да слагаш