KingdomX Публикувано Април 3, 2008 Публикувано Април 3, 2008 (Редактирано) Та темата не е за купувам продавам и... Та става дума за капсоловани ключове, които да се захващат с 2 видийки на диагонал и да са черни ЗАДЪЛЖИТЕЛНО . Някой има ли представа къде се продават такива, че на моята китарка не са й капсуловани ключетата и вече са пълен аут. По принцип на тези китари слагат GROVER ключове, но точно на тоя модел идея нямам. Китарата е Dean Evo XM ... Бил съм във всичките магазини в ПЛОВДИВ, но от никъде не могат да ми помогнат, или не знам какво . Ето една снимка на китарата отзад http://www.fretstore.com/images/Dean_Guitars/EVOXMback.jpg Не знам доколко се вижда как е захващането , но в нета няма снимки Редактирано Април 3, 2008 от KingdomX Цитирай
KingdomX Отговорено Април 4, 2008 Автор Отговорено Април 4, 2008 Тъпо ми е , че тррябва да си ъпвам темата, но не вярвам никой да не е виждал такива ключове някъде, а ако никой не е виждал това ще е зле! Цитирай
the_man_who Отговорено Април 4, 2008 Отговорено Април 4, 2008 Тези са най-близо до твоите, но няма черен вариант. Цитирай
RichieSambora Отговорено Април 4, 2008 Отговорено Април 4, 2008 Тези са най-близо до твоите, но няма черен вариант. Обаче тези не са капсуловани Цитирай
KingdomX Отговорено Април 7, 2008 Автор Отговорено Април 7, 2008 ^Дам, не са капсуловани. Почвам да се притеснявам , че никъде няма да намяря Цитирай
Nikifena Отговорено Април 8, 2008 Отговорено Април 8, 2008 До сега колкото съм виждал, капсОлованите ключове са само с 1 винтче за захващане и с гайката отгоре, която затяга самия ключ за главата. Нещо от рода: Тези, които са с 2 винтчета не са капсуловани, а само с метална защитна капачка. Капсулованите ключове още ги водят и маслени, защото механиката вътре "плувала" уж масло - грес. Цитирай
ceco milanov Отговорено Април 8, 2008 Отговорено Април 8, 2008 (Редактирано) До сега колкото съм виждал, капсОлованите ключове са само с 1 винтче за захващане и с гайката отгоре, която затяга самия ключ за главата. Тези, които са с 2 винтчета не са капсуловани, а само с метална защитна капачка. Капсулованите ключове още ги водят и маслени, защото механиката вътре "плувала" уж масло - грес. А сега де. Мисля, че капсуловам е вярно Редактирано Април 8, 2008 от ceco milanov Цитирай
KingdomX Отговорено Април 8, 2008 Автор Отговорено Април 8, 2008 (Редактирано) ^Правописа не ме интересува, въпреки , че малко си поободрих инъче скапаното настроение. Та, Ники, аз тези с едното винтче ги знам от тях има навсякъде, но търсех с 2 винтчета, но като гледам и не вярвам на УШИТЕ си , май няма да намеря и ще се примиря с едно винтче Edit: Някой може ли да ми каже къде се продават ключове на Гровър, или кой им е вносителя? Редактирано Април 8, 2008 от KingdomX Цитирай
Recommended Posts