badhabittt Публикувано Юли 8, 2005 Публикувано Юли 8, 2005 хора търся си нещо такова дали мога да го намеря втора употреба za kwi pari i kade ???? какво мислите въобще за този бас? :violin: :wall: тук Цитирай
разбойник Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 Втора ръка може да намериш нещо интересно, но задължително пробвай, защото между отделни бройки от един и същ модел може да намериш разлика. Преди 1-2 години в София се продаваха няколко баса Peavey (втора ръка) и въпреки че бяха един и същ модел (G 500 ?) и от едни и същи материали звучаха (и тежаха ) различно. За модела за който питаш не знам, но добри отзиви съм чувал за Peavey Grind и особено за по старите Cirrus (сега май се водят Cirrus Сustom) Цитирай
badhabittt Отговорено Юли 8, 2005 Автор Отговорено Юли 8, 2005 дотук едно мнение и то добро но за какви пари мога да си я намеря (нова ) защото на мен проблема ми е че нямам достатъчно пари .... :read: свирил съм с такава хареса ми пък и гледам един двоен адаптор 20 позиции гриф реших че ще е по евтина и т.н. Цитирай
pacman Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 (Редактирано) един двоен адаптор 20 позиции гриф реших че ще е по евтина Е това изобщо не е мярка за евтиност Бтв. аз съм чел добри неща за тези адаптери на Peavey VFL... (VFL може би идва от вафла...) Редактирано Юли 8, 2005 от pacman Цитирай
badhabittt Отговорено Юли 8, 2005 Автор Отговорено Юли 8, 2005 един приател ми каза че си жзел онова басче дето съм го сложил по горе за по малко от 300 не помня колко точ но възможно ли е..................... тва за адапторите има логика Цитирай
разбойник Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 Bafhabittt, погледни ако искаш на този линк има дискусия за Peavey - http://www.talkbass.com/forum/showthread.php?t=188630 Цитирай
Recommended Posts