Sieger Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 Значи както и да я чоплим таз тема все извода ще е един Зуум или Вамп сичко що е "цифра" (10001100010) не си струва парите. Аз имам Вамп 2! Става за репетицийки, джемчета,амп и каб симулацийте са много качествени макар и да нямат нищо общо с оригиналите който имитират. Но дойде ли време за записи АНАЛОГ-а спясява положението. Тъй че според мен почни да инвестираш в ДИ бокс, качествена саунд карта и аналогови ефекти (каквито не малко хора от форума продават)! Пести и инвестирай Без яка звукова карта нищо не става Питай Гореро ;) Ти пък стига флуди ма! Най-добре кажи на момчето, през какви мъки минахме последните 2 дни та да постигнем някав приемлив саунд Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 Значи както и да я чоплим таз тема все извода ще е един Зуум или Вамп сичко що е "цифра" (10001100010) не си струва парите. Аз имам Вамп 2! Става за репетицийки, джемчета,амп и каб симулацийте са много качествени макар и да нямат нищо общо с оригиналите който имитират. Но дойде ли време за записи АНАЛОГ-а спясява положението. Тъй че според мен почни да инвестираш в ДИ бокс, качествена саунд карта и аналогови ефекти (каквито не малко хора от форума продават)! Пести и инвестирай Без яка звукова карта нищо не става Питай Гореро Ти пък стига флуди ма! Най-добре кажи на момчето, през какви мъки минахме последните 2 дни та да постигнем някав приемлив саунд Мдам. Стоях и се мъчих четири часа и на другия ден просто ми прати як саунд Трудно беше за мен, наистина Цитирай
Sieger Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 Значи както и да я чоплим таз тема все извода ще е един Зуум или Вамп сичко що е "цифра" (10001100010) не си струва парите. Аз имам Вамп 2! Става за репетицийки, джемчета,амп и каб симулацийте са много качествени макар и да нямат нищо общо с оригиналите който имитират. Но дойде ли време за записи АНАЛОГ-а спясява положението. Тъй че според мен почни да инвестираш в ДИ бокс, качествена саунд карта и аналогови ефекти (каквито не малко хора от форума продават)! Пести и инвестирай Без яка звукова карта нищо не става Питай Гореро ;) Ти пък стига флуди ма! Най-добре кажи на момчето, през какви мъки минахме последните 2 дни та да постигнем някав приемлив саунд Мдам. Стоях и се мъчих четири часа и на другия ден просто ми прати як саунд Трудно беше за мен, наистина @Sturmfuhrer: Ееее ти ме подкрепяше морално с реплики като "Ммм як е ама направи нов щото диста е скапан" ! @badhabittt: Но ако все пак решиш да си купуваш В-Амп 2 поне ще мога да ти дам някой яки бленди и да те насоча към правилната му употреба Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 е ок аз смятам да записвам със зуума след време пак ше си говорим дали не мое се изкара здрав саунд Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 е ок аз смятам да записвам със зуума след време пак ше си говорим дали не мое се изкара здрав саунд в такъв случай ти желая успех Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 е ок аз смятам да записвам със зуума след време пак ше си говорим дали не мое се изкара здрав саунд в такъв случай ти желая успех Жалко за решението ти. Цитирай
GuitarMaster Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 Off хора стига сте си играли с тея процесори, аналоговия звук си е аналогов и не е чак толкова по скъп. И с двата процесора съм свирил и двата са гадни верно че Вам-па е по хубав но само заради миди портовете. айде у-во Цитирай
badhabittt Отговорено Юли 8, 2005 Автор Отговорено Юли 8, 2005 абе хора вместо да се карате ще ми кажете ли какво си заслужава да си купя за парите на зуум и ми кажете защо все пак а за тва дали ще свиря лека или тежка музика .... свиря ги и двете Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 ако искаш сериозен саунд - не ако искаш да си свириш вкъщи и на репетиции - да това е обобщеното мнение на повечето тук според мен Цитирай
TONY Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 имал съм 707 едно и мнението на нашия Стив Вай е абсолютно точно предполагам 4е 2 ката е по добър - но не се знае - например 505 едно е по готин от 505 две на същата фирма Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 абе я земи един метал зон и едно умряло кубе и спри с мъките Цитирай
GuitarMaster Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 Абе назнам дали си начинаещ обаче ако си си вземи едно кубенце Фендър ( което се обсъжда доста в темата китарни усилватели) и с течение на времето си вземай мятъл зони хараси, дилеи или разни други камиончета. Ако имаш пари още сега супе, а ако не може да ги намериш на старо за добра цена. Това е Цитирай
AXE Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 Ако смяташ да свириш разнообразни стилове, по-удачния вариант е процесор. Ако пък ще свириш предимно един стил, може да се насочиш към аналоговите ефекти. Сподели повече за това, което искаш да свириш и ще получиш по-полезни съвети Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 все пак а за тва дали ще свиря лека или тежка музика .... свиря ги и двете АХЕ - Цитирай
AXE Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 Тва много общо. Може да свири джаз и метъл Тогава може да мине с един дист и джаза без ефект Цитирай
Recommended Posts