sw1tched Публикувано Юли 6, 2005 Публикувано Юли 6, 2005 (Редактирано) Гледам че няма много нови теми в този подфорум, затова пускам тази идейка <click> Въпросното няма нищо общо с групата, в която свиря и е просто любителско записче. Ако има Чино-Мореновци тука може и групе да сформираме . Записа е без бас китара (поради липса на такава ) и без претенции за професионален звук. Сега ще го пратя и на gmail. Edit: Our system indicates unusual usage of your account. In order to protect Gmail users from potentially harmful use of Gmail, this account has been disabled for up to 24 hours. Редактирано Юли 6, 2005 от sw1tched Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 6, 2005 Отговорено Юли 6, 2005 приятно е, идеиката е хубава. само трябва да я доразвиеш и като сложиш бас ще стане муцка имам една забележка към дистнатата китара - ами като че ли ниски изобщо не се усещат, високите и са малко в множко май ама аз не разбирам от звук така че не ме слушаи много много Цитирай
sw1tched Отговорено Юли 6, 2005 Автор Отговорено Юли 6, 2005 приятно е, идеиката е хубава. само трябва да я доразвиеш и като сложиш бас ще стане муцка имам една забележка към дистнатата китара - ами като че ли ниски изобщо не се усещат, високите и са малко в множко май ама аз не разбирам от звук така че не ме слушаи много много За високите вероятно си прав, но за ниските така и трябва да бъде, тъй като в противен случай би пречила на бас китарата и касата. Баса трябва да идва от Бас китарата, не от китарата. Мерси за мнението , бих я доразвил ама примерно ако има хора, с които да я мислим - я бас, я вокал. Ако може и време да имам... Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 6, 2005 Отговорено Юли 6, 2005 убаво, ама китарката много у десно май :think: , барабанките са добре, фусчето малко съ кара с високите на китарата, касата малко тъничка, ама не се знае кат вкараш бас ко ша стание Цитирай
sw1tched Отговорено Юли 6, 2005 Автор Отговорено Юли 6, 2005 (Редактирано) убаво, ама китарката много у десно май :think: , барабанките са добре, фусчето малко съ кара с високите на китарата, касата малко тъничка, ама не се знае кат вкараш бас ко ша стание И ти си прав, не съм си давал много зор, набързо цапнах 2 записа разделени на по 2 трак-а с хард панинг и няколко мс между 2-та трака. Ще резна някои високи на китарата (или предлагаш да намаля на фуса ? :think: )и ще намаля разстоянието между тракове-те да чуем кво ще стане...ама утре. Edit: кои високи на китарката предлагате да резна и с колко ? Редактирано Юли 6, 2005 от sw1tched Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 6, 2005 Отговорено Юли 6, 2005 ааааа фуса според мен не трябва да се реже, даже може уекинко да се усили или да му се дадат височки, недей. По-скоро китарката може да се даде по-навътре със стерео имиджър и да и се махнат леко височките Цитирай
sw1tched Отговорено Юли 7, 2005 Автор Отговорено Юли 7, 2005 ааааа фуса според мен не трябва да се реже, даже може уекинко да се усили или да му се дадат височки, недей. По-скоро китарката може да се даде по-навътре със стерео имиджър и да и се махнат леко височките И аз така знам за фуса ама не мога да съм сигурен, пък от форума мога да науча разни неща, веднага щом ми остане време ще пробвам да го побъзикам записчето. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 диста е ужасен кой е казал, че не моеш да праиш такива неща с групата си Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 1, 2005 Автор Отговорено Октомври 1, 2005 Качих в gmail-а нова версия 4 минути звука не съм го оправял. Може да ви се стори малко еднообразно като няма вокал (и бас btw)..знам ли. Цитирай
jFog Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 добре си го замислил тъй като не слушам Дефтоунс по принцип не правя асоциации верно че леко рехаво звучи с диста,може и да не е от липсата на бас.Искам да кажа че тък като мелодията не е с бясно стъргане може би, баса няма да оправи работа.Ти си решаваш и с няклолко опита ще го усетиш но, ако запишеш двете китари с панорама 50 и запишеш още една в центъра но да свири по ниско, на терца или квинта..ако ти се занимава пробвай ,би трябвало да стане по добре.Пък и малко ниски на китарата не вярвам да и дойдат в повече. :arrow: Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 2, 2005 Автор Отговорено Октомври 2, 2005 Китарата е 2 записа всеки от които с максимален pan и няколко ms разстояние между траковете. Пак казвам, че не съм се старал за звука (не че за другото много съм се старал), просто ми се свиреше по едно време нещо такова и след това реших да го довърша Ниски на китарата...тс предпочитам да сложа един миди бас, ама така и така няма ентусиасти за такива песни, че да се занимавам Цитирай
Recommended Posts