spongebob Публикувано Март 19, 2008 Публикувано Март 19, 2008 Да си модератор,особено в този форум със сигурност е много деликатна задача.Общо взето нещо като даскал на ученици от 1-ви до 4-ти клас,звероукротител.В никакъв случай този пост не е упрек към тях,напротив.Спомням си когато IgniteAll каза,че като предприеме по-радикално действие го наричали комунист и разни такива....голяма работа!Дори е част от правилата,че те не дължат никому обяснение за дадено действие.Според мен(не знам дали съм прав) за да има мир и любов избягват крайности....Някой си не може да пише....ми форума е форма на писмена комуникация,проблема си е негов!Предполагам е и доста трудно да се следят "вредителите",но е достатъчно един път да им покажат,че това не е пейката пред блока.Иначе трябва да се смени името:Българският форум на...чоплещите семки. Цитирай
spongebob Отговорено Март 19, 2008 Автор Отговорено Март 19, 2008 Отделно от предишния пост: Призив към всички пишещи чеда тук-Ако не знаете какво да напишете,не пишете,не спамете,четете си кротко,никой не дава награди за брой коментари.Спрете с това "няма такава тема във форума"!Спрете да пускате теми за сравнение на розовото и лилавото камионче,шанса някой да ги е пробвал тук е много по-малък от колкото всички пишещи в www.harmony-central.com Четете правилата периодично,явно се забравят. Цитирай
Recommended Posts