mivanov Публикувано Юли 4, 2005 Публикувано Юли 4, 2005 Най-после академичният съвет към Департамент Музика на НБУ одобри моят предмет Джаз Хармония. Класът ще стартира от 1 Октомври и ще покрие 30 лекции през есенният семестър, а именно Джаз Хармония 1 и 2. Пролетният семестър ще бъде Джаз Хармония 3,а есенният след това-Джаз Хармония 4. За тези които бяха на семинара преди 2 седмици е ясно какво представляват отделните части. Тези които биха искали да се запознаят в детайли с предстоящия курс могат да ми пишат и аз ще им изпратя необходимата информация. Всеки който иска да се запише за класа Джаз Хармония да заповяда в НБУ-стая 504. Надявам се да се видим Цитирай
eL_NinYo Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 на мен ми казаха,че ми е рано и не ми дадоха Цитирай
ALBIREO Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 на мен ми казаха,че ми е рано и не ми дадоха @Drums_master хахахаха Не се отказвай бре, човек! Няма такова нещо като "рано". Докато е рано и... вземе, че стане късно . @mivanov Аз искам повече информация, плс. е-маил: albireo@cablebg.net или на ЛС - както ти е удобно. Благодаря. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 @Drums_masterхахахаха Не се отказвай бре, човек! Няма такова нещо като "рано". Докато е рано и... вземе, че стане късно . вече 16та година не съм се отказал,че сега ли......... Цитирай
evans Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 @Drums_masterхахахаха Не се отказвай бре, човек! Няма такова нещо като "рано". Докато е рано и... вземе, че стане късно . вече 16та година не съм се отказал,че сега ли......... И продължавай от целия форум ти за мен си най-пекания барабанист и много добър приятел . Цитирай
Recommended Posts