kmfb Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 супер изглежда, предполагам и звучи ... кажи някаква ориентировачна цена, че стана интересно. Цитирай
JOKICH Отговорено Март 18, 2008 Отговорено Март 18, 2008 както се казва в Майна Таун: Те тава създава айляк.....жесток е пичага,със здраве да си го полееш,но и аз ще запитам за ценичката,ако не е проблемация Цитирай
The Berzerker Отговорено Март 28, 2008 Отговорено Март 28, 2008 Много яко изглежда! И цветът е някакъв много добре направен и лакиран. Да ти е честит! Цитирай
Nikifena Отговорено Март 29, 2008 Отговорено Март 29, 2008 честот, със здраве да си свириш на баса. Хареса ми как е написано Fluxa на главата, но формата на баса лично на мен не ми допада. Все пак е важно на теб да ти харесва Цитирай
BlindVictim Отговорено Март 30, 2008 Отговорено Март 30, 2008 Супер е! Ако можеш, запиши нещо, да го чуем как звучи. Това заобляне от задната страна на тялото е много яко. Точно за шкембето. Цитирай
RPAngelov Отговорено Март 30, 2008 Отговорено Март 30, 2008 Баса найстина е много красив.Хайде честито. Цитирай
fluxa Отговорено Април 9, 2008 Автор Отговорено Април 9, 2008 Извинения, Няма нет известно време...Мерси за всички отвогори по темата за басчето ми. Няколко отговора да дам: 1. За цена ориентировачна и т.н. най-добре говорете с zvetano.Той е наш съфорумник така,че най-добре там. 2. Семпъл може би другата седмица но нищо не обещавам понеже имам малко проблеми с апаратурата тука и сега се щъкам напред назад за да я оправя Това е за сега При първа възможност обещавам семпъл!!! Благодаря на всички! God Bless! Цитирай
JOKICH Отговорено Април 10, 2008 Отговорено Април 10, 2008 Жив и здрав до първа възможност... Цитирай
Freak_666 Отговорено Юни 9, 2008 Отговорено Юни 9, 2008 (Редактирано) Мнооо доброто басче...Изработката цепи мрака ... Формата е супер изпипана...Евала на майстора...Ще взема и аз да си помисля за един подобен по-нататък като заслужа ...Айде честит и със здраве Редактирано Юни 9, 2008 от Freak_666 Цитирай
Recommended Posts