Black Bird Публикувано Ноември 13, 2004 Публикувано Ноември 13, 2004 Здравейте ето едно соло пак мнения задължително! http://www.cmusicforum.com/dimitar/Music/UniverseTune.mp3 Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 13, 2004 Отговорено Ноември 13, 2004 dzversko bi4ene , cepenie i kopanie na dylboko ))))) Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 13, 2004 Отговорено Ноември 13, 2004 Напука ми се монитора и трудно пиша !!! :guitar: :guitar: :guitar: Мноооооооооооооооооо яко!!! Голям кеф!!!! Цитирай
bulby Отговорено Ноември 13, 2004 Отговорено Ноември 13, 2004 Еее супер си бре Мите :guitar: Така ме е яд, че не си достатъчно известен. Ще хвана да пусна по една хитра пропагандна тема за теб в all.bg и dir.bg (Може и във форума на harmony-central) А да те питам - с Guitar Rig ли правиш китарата ти да звучи 2.5 тона по-надолу (т.е. все едно имаш 7-струнна) ? Щото звучи "damn genuine" :green: Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 13, 2004 Автор Отговорено Ноември 13, 2004 Еее супер си бре Мите :guitar: Така ме е яд, че не си достатъчно известен. Ще хвана да пусна по една хитра пропагандна тема за теб в all.bg и dir.bg (Може и във форума на harmony-central) А да те питам - с Guitar Rig ли правиш китарата ти да звучи 2.5 тона по-надолу (т.е. все едно имаш 7-струнна) ? Щото звучи "damn genuine" :green: мерси френд и френдове тва е китара с много дебели струни 0.52 май бяха е не много дебели пишеше джаз дадарио...... и сум я пуснал в дроп ЛА май трябва да проверя хаххахахх и мен ме кефи ниското звучене китарта е правна от един в асеновград и е с 2 сингле койл адаптери правени от един хранов в пловдив :violin: Цитирай
NessoR Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 Идеята е оригинална. Началото е доста силно ... композиционно. Китаеца, както и някои от другите чинели ми звучат с малко ревърб и малко не балансирани, като нива а и малко компресор няма да се отрази зле на барабаните? Що не бъцнеш и един штрайх малко по панорама??? Иначе кротнал си се малко / "...за какво си чупя пръстите?" Ей с това ще те запомня човек Респект! Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 15, 2004 Автор Отговорено Ноември 15, 2004 Идеята е оригинална. Началото е доста силно ... композиционно. Китаеца, както и някои от другите чинели ми звучат с малко ревърб и малко не балансирани, като нива а и малко компресор няма да се отрази зле на барабаните? Що не бъцнеш и един штрайх малко по панорама??? Иначе кротнал си се малко / "...за какво си чупя пръстите?" Ей с това ще те запомня човек Респект! мерси френд ще пооправя дережето с друмса Цитирай
Recommended Posts