axxess Отговорено Март 15, 2008 Автор Отговорено Март 15, 2008 Да ,но си мисля, че електрическата китара повече ще ме кефи....А наистина сегашната ми е пълна скръб... Цитирай
Nikifena Отговорено Март 15, 2008 Отговорено Март 15, 2008 В интерес на истината аз свиря на бас от повече от 10 години и още не мога да свиря. Знам, че ще е риторичен върпроса, ама защо е така.. ? Отговора се крие в една единствена дума - желание. От там нататък силата е в твоите ръце както беше казал капитан Планета. Цитирай
axxess Отговорено Март 15, 2008 Автор Отговорено Март 15, 2008 Имам огромно желание. Сънувам даже как свиря. Винаги почвма супер надъхан. Всеки ден. И като започна да "свиря" на тва парче дърво... просто ми убива желанието. Китарата ми даже не е пълен размер а аз съм МНОГО висок и с големи пръсти.... навсичкото отгоре акустиката не ме кефи попринцип... Цитирай
axxess Отговорено Март 15, 2008 Автор Отговорено Март 15, 2008 Просто се чудя дали въобще да си кувувам китара... бях много зарибен... Цитирай
ultramega Отговорено Март 15, 2008 Отговорено Март 15, 2008 Хубаво беше да се зачудиш дали въобще да пишеш нещо тука Ама карай , лаф да става Цитирай
axxess Отговорено Март 15, 2008 Автор Отговорено Март 15, 2008 Aми просто тук сте китаристи и искам да разбера дали въобще си струва да продължавам... ама както и да е... Цитирай
ceco milanov Отговорено Март 15, 2008 Отговорено Март 15, 2008 Абе само аз ли имам желание да се уча на китара от типа на squier? Ако това, което правиш не ти доставя удоволствие.. не го прави. За мен е по- важно да свира пред това на каква китара ще свира. Най- добре зимай кухарката и дерзай.. Има си много хубави интрота на Металика за кухарка Цитирай
fluti Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 проблемът никога не е в музикалните инструменти. Те сами по себе си не изпълняват кофти музика. Ето това, мисля че изчерпва въпроса. Цитирай
Nikifena Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 Aми просто тук сте китаристи и искам да разбера дали въобще си струва да продължавам... ама както и да е... Ако имаш мерак и желание, давай напред. Все пак тоя живот е за да се живее, и да изпитваш кеф от живота. Отговор- вземи си ел. китара ! Цитирай
baitanas Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 Aми просто тук сте китаристи и искам да разбера дали въобще си струва да продължавам... ама както и да е... Пич, не му мисли много ами вземай китара, няма значение каква, и свири...2 - 3 месеца е твърде кратко време, упражнявай се всеки ден...това нещо се учи цял живот... Цитирай
axxess Отговорено Март 17, 2008 Автор Отговорено Март 17, 2008 Мерси момчета нямам търпение още 2 3 месеца и взимам и тогава Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 Както казва моя мъдър гаид в живота Кери Кинг щом си задаваш въпроса " Откажи се ,лредаи се ,неставаш, ще се провалиш" Цитирай
The Berzerker Отговорено Март 19, 2008 Отговорено Март 19, 2008 Е разгеле реши дилемата на живота си (ноу офенс), ама не се обяснявай много, ами сядай да свириш, защото интересът и любовта идват със свиренето, не е голяма философия, аз така почнах преди една година и съм се смазвал от свирене и на Орфей, и на секви глупости. Зимай си неква електричка и кубе, натам то само си идва.... Цитирай
lizardman Отговорено Март 20, 2008 Отговорено Март 20, 2008 абе, да те питам....като имаш огромно желание, разбийш ли, що не свириш ле д'ге. и на уроци не хойш даже. кухарката я заведи на учителя да я види като дръчни толко яко. оти търсиш отговори по форуми, ами не земеш да го питаш тоя учител аджеба как се свири, ле д'ге. Цитирай
Recommended Posts