Hillbilly Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 ^ми Евтим може да ти ги смени качествено,има опит с български и менте китари-стават съвсем прилични и верни след ремонта. Цитирай
vlex Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 (Редактирано) 2 пръчки по 60 сантима за 6 лева бройката от читалище Лиляна Димитрова те оправят почти 100% дори и 24 фрета да ти трябват Аз съм доволен от тях, само дето не ме кефи, че като на фендерските имат малки рески, за задържане в дървото и са по-подходящи за твърди фбордове... Естествено може да се сложат и на меки, ма аз все още не съм толкова добър, че да успявам като хората... А тва за Ефо си е вярно, поне доколкото съм чувал Поздрави, Влад Редактирано Март 16, 2008 от vlex Цитирай
bai-goku Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 (Редактирано) Такам, да видим дали ще имам одобрение ^^ А това 'магазинче' не е ли дом на културата Средец или нещо такова. Примерно близо до Фактор? "Вероятностно" ще се издевателства над една акустична Но електрическата искам да се свърши като хората /демек не от мен ^^ / Но и нямам очаквания да стане велика китара, определено си има и други дефекти Редактирано Март 16, 2008 от bai-goku Цитирай
vlex Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 То си Е магазинът на Фактор - читалище Лиляна Димитрова, срещу парка Заимов, до първа английска Поздрави, Влад П.П. Другото място, където видях да се продават фретове на жица е в музикална къща Арлина в младост 1, обаче там видях само един чешит, докато във Фактор има различни видове, ширини, височини, дебелини, глупости - дефакто изборът е доста богат Дерзай! Цитирай
Recommended Posts