zimba Публикувано Март 14, 2008 Публикувано Март 14, 2008 Здравейте, днес ме озари следната идея : имам предусилвател на Беринджър с балансиран изход, ако си направя подходящия кабел канон - два чинча, като масата е обща, а на двата чинча свържа полезния сигнал и противофазния такъв, и ги свържа към стерео усилвател не се ли получава мостова схема на крайните стъпала ????? Благодаря предварително!!! Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Март 14, 2008 Отговорено Март 14, 2008 Само да допълня. И да и не. В дадения случай, поради същността на бееееерингера, който е с активен балансиран изход, това е възможно. Но в общия случай, когато на изхода на устройството има трансформатор, т.е. сигналът е изолиран от маса(!) няма да стане. Цитирай
zimba Отговорено Март 14, 2008 Автор Отговорено Март 14, 2008 Благодаря Излиза че, активен балансиран източник си е чисто и просто схемичката с двата операционни усилвателя, където сигнала се подава на входа на единия и едновреммено на инвертиращия вход на втория / не се сещам точно как му беше научното наименование на това свръзване / Цитирай
Nikifena Отговорено Март 14, 2008 Отговорено Март 14, 2008 Aми да, това е Разгледай за повече инфро сайта на йенсен цък Един малък, от който съм се учил и аз. Цитирай
Recommended Posts