crifri Публикувано Март 14, 2008 Публикувано Март 14, 2008 ако имате време за губене...скачайте в www.myspace.com/georgemitev ако наистина няма какво друго да правите, може и коментар да направите Цитирай
ultramega Отговорено Март 15, 2008 Отговорено Март 15, 2008 (Редактирано) Правиш хубава музика. The Way To Agadir ми хареса доста . Само на едно място пеенето(Края на припева), мисля че излиза от верния път(Пътя към Агадир ) , но може и да греша... А тоя инаструмент веднага след припева не го знам точно какъв е (по едно време си помислих че е глас )но адски много ми харесва как звучи и е точно на място Другото парче не че е лошо ама може би не ми пасна на моментното настроение Редактирано Март 15, 2008 от ultramega Цитирай
Wolfheart Отговорено Март 15, 2008 Отговорено Март 15, 2008 (Редактирано) Имаш още един фен И на мен ми хареса много The Way To Agadir. Браво! Редактирано Март 15, 2008 от Wolfheart Цитирай
нико0004 Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 браво бе щурец, така се радвам да те видя и чуя, както винаги пълен със изненади.дай некакви координати за връска.много поздрави от никето от благоевград.ето моя имейл niko0004@start.bg Цитирай
crifri Отговорено Март 19, 2008 Автор Отговорено Март 19, 2008 Благодаря на всички, които са си направили труда да посетят www.myspace.com/georgemitev очаквах повече критика, но като гледам май няма интерес... объркал сам явно стила това е верният път Цитирай
Recommended Posts