kukls Отговорено Март 26, 2008 Отговорено Март 26, 2008 интересни темии дискусии наистина отдавна няма,което е жалко. но ги няма и онези активни знаещи съфорумци ytsejam,typoto_kopele,access,el_ninyo,katsko и някои др. смисъл май си влизат да четат и само толкова. сигурно при първата глупава тема затварят страницата. и аз съм станал една форумна мишка и само вися от раздел в раздел. Цитирай
Хр_Христов Отговорено Март 26, 2008 Отговорено Март 26, 2008 Яд ме е на това място, че никога не се дискутират теми отностно, нокоя песен, кой как я свири, какви преходи (брейкове)има, някой да е седнал да го нотира да го запише.... а който има желание ще си направи клипче!!! Вече не живеем в памтивека. Преди имаше супер маниаци на Dream Theater. Един не седна да направи една тяхна песен и да я покаже. Какво да дискутирам теми от сорта .. "как да си заглушя барабаните"... Тези неща са говорени. Не че въпроса не е важен но съм сигурен , че поне 3 пъти е поставям. В тоя аспект на мисли... Нека преди да се поства нова тема, човека да разгледа предишните, защото съм почти сигурен, че тя ще я има. Предлагам да не задръстваме собствения си раздел. Цитирай
Spaz Отговорено Март 26, 2008 Отговорено Март 26, 2008 А дали барабаниста на щурците например е сядал на компютър някога?! щурците имат ли барабанист Цитирай
Ивелин Отговорено Март 26, 2008 Отговорено Март 26, 2008 Не, пианиста им свири с drum машина в пианобара на х-л Родина. Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Март 30, 2008 Автор Отговорено Март 30, 2008 Да Щурците имат барабанист,тамън трима барабанисти. Петър Цанков до 1971,след това Атанас Атанасов и от 1974 до ден днешен Георги Марков. Цитирай
JOSSBLASTING Отговорено Април 11, 2008 Отговорено Април 11, 2008 (Редактирано) със сигурност знам за 2ма от изброените, че са във форума, дори пишеха едно време преди да стане средище на пубери, гарантирам ти, че си има и причини да не пишат вече и един чатруум няма да промени това Тук нестава въпрос затова че някой бил влизал анонимно във форума и се разочаровал,поскоро трябва да решим към кой барабанист има най-голям интерес тук и да го поканим по същия начин както по TV-то и радиото дават интервю. Ползата ще е за нас щот ще си лафиш с някой който неможеш да срешненш всеки ден. А пък това дали човека ще реши да се регистрира и да стане потребител на форума си е отделен въпрос. Ей тука ве4е се скарахте: Кой по дяволите да бъде този барабанист. Един 6е е навит за тоя, друг за оня. Абе цирк. Редактирано Април 11, 2008 от JOSSBLASTING Цитирай
Recommended Posts