jororock Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 На мнение съм,че няма да мине много време докато цифровите симулации не достигнат качетсвото на ламповите ... като почнат да монтират лампи в процесорите сигурно ще ги настигнат Иначе и аз съм на мнение че това е бъдещето, но технологията има още много да зреее, но озрее ли Line6 ще са на върха - в това спор няма. Като се има предивд саунда на Rammstein който е транзисторен изстрлян през лампа си мисля, че комбинацията дигитален/лампов също ще намери почитатели и да се надяваме да чуем банди които ще ни радват с нов сауд и стилово разнообразие от подобни машини. Поздрави Алекс Ми те са почнали отдавна-виж Digitech 2120 ili ART 2000! Цитирай
preIbanez Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 ...винаги съм се чудил на тези дигитални глави симулиращи лампови такива...не е ли по лесно да ги направят само ... с лампи...в крайна сметка както Боби спомена на процесорите най-голямото предимство им е преносимостта... Цитирай
TONY Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 ^ от детството ми, съм запомнил приказката за бабата, странника и гозбата с камъчета. Нещо такова, като махнем камъчетата и си става екстра гозба . Цитирай
niki123bg Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 За всеки влак си има пътници, това като не е вашият влак има ли смисъл да подвиквате подир него? Цитирай
Recommended Posts