mexico Публикувано Март 9, 2008 Публикувано Март 9, 2008 хм, тоя раздел съвсем се е покрил с паяжини... ето семпли от 4-струнен Фендер Джаз Бас ММ, включена активна електроника, двата адаптора на мах, високите и ниските на мах, никакви ефекти, в кюбейса на линия: шляп бас както беше го нарекъл тука един колега... семпъл тапинг Цитирай
Geo Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 Машината е много добра и звучи типично фендерски.Тези басове само японски ли са? Цитирай
mexico Отговорено Март 16, 2008 Автор Отговорено Март 16, 2008 Машината е много добра и звучи типично фендерски.Тези басове само японски ли са? 4-струния е мейд ин япония. Има и 5-струнен, който го произвеждат в щатите. Ето тук едно чудесно представяне на инструмента (на английски): цък Цитирай
Geo Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 ^Благодаря за информацията.Аз предпочитам 4-стр.басове. Цитирай
Overdrive Отговорено Март 23, 2008 Отговорено Март 23, 2008 много е хай-фи звука - не бих казал чак че не ме кефи, но има едни високи които ми се струва че трябва да звучат по друг начин - вземи го обработи с някакъв софтуер и ще стане много по-добре Цитирай
chobbi Отговорено Юли 22, 2008 Отговорено Юли 22, 2008 много е хай-фи звука - не бих казал чак че не ме кефи, но има едни високи които ми се струва че трябва да звучат по друг начин - вземи го обработи с някакъв софтуер и ще стане много по-добре Пробвай корекциите на електрониката да са на нула,и ще видиш,че звучи по-добре.Голяма грешка е това с усилването до край,защото така "помпиш"поне +6,+18 децибела(в зависимост от електрониката). Цитирай
Recommended Posts