aheron Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 Ае хора отговорете ми след колко време пристига пратката. Могат ли да ти го пратят до България и сигурно ли е, че ще пристигне. Че се чудя дали да не си взимам китарата от там. Цитирай
Feuermeister Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 Ае хора отговорете ми след колко време пристига пратката. ... Ами китарата може и за 5 дена да престигне, може и за един месец. Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 Купеното от там винаги пристига! Ако има забавяне и е от тяхна страна поне ти дават обяснение. Проблем можеш да имаш само с нашите пощи. Цитирай
aheron Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 А дали ще ти излезе по-ефтино да си вземеш от там? Цитирай
Feuermeister Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 (Редактирано) А дали ще ти излезе по-ефтино да си вземеш от там? От магазина на тхоманн ли? Цената е еднаква и във магазина, и във сайта Редактирано Март 11, 2008 от Feuermeister Цитирай
aheron Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 Имам впредвид. На БГ пазара де :Д Всмисъл ако искам да си поръчам една китара от сайта + 60 кинта доставката по-ефтино ли ще ми излезе от колкото в някой роден магазин.... Цитирай
bai-goku Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 Малко вероятно. Напоследък гледах цените на няколко модела из сайтовете /оригинални/, нови и настаро... еми има си една наддценка от сорта на доставка и в двете посоки /т.е. колкото ще ти струва от дадена държава до нас и да им го изпратиш обратно./ Демек, целта на "тук" е да пипнеш, преди да купиш, и купуваш веднага, примерно. А там, имаш някаква представа какво ще получиш, ма не знаеш какво е /нали, смисъл...ок, обяснявам тъпо.../. Все едно получаваш подарък за Коледа ^^ Цитирай
bai-goku Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 тцтц, що ме слушаш? Много си нерешителен :Р Но в крайна сметка си избери, това което ТИ искаш. Ще си свирукаш с кеф. Цитирай
aheron Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 Не просто се отказах. Да поръчвам от чуждестранни сайтове. Нито знам кога ще пристигне, нито знам какво ще пристигне.... Няма смисъл. Цитирай
Corey6sic6 Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 Коя да избера http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=3150 или http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=3151 моля кажете коя според вас е по-добра. Цитирай
Recommended Posts