Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Ае хора отговорете ми след колко време пристига пратката. Могат ли да ти го пратят до България и сигурно ли е, че ще пристигне. Че се чудя дали да не си взимам китарата от там.

• Отговори 55
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
Ае хора отговорете ми след колко време пристига пратката. ...

Ами китарата може и за 5 дена да престигне, може и за един месец. :)

Отговорено

Купеното от там винаги пристига! Ако има забавяне и е от тяхна страна поне ти дават обяснение. Проблем можеш да имаш само с нашите пощи.

Отговорено (Редактирано)
А дали ще ти излезе по-ефтино да си вземеш от там?

От магазина на тхоманн ли?

Цената е еднаква и във магазина, и във сайта :thumbs_up:

Редактирано от Feuermeister
Отговорено

Имам впредвид. На БГ пазара де :Д Всмисъл ако искам да си поръчам една китара от сайта + 60 кинта доставката по-ефтино ли ще ми излезе от колкото в някой роден магазин....

Отговорено

Малко вероятно.

Напоследък гледах цените на няколко модела из сайтовете /оригинални/, нови и настаро... еми има си една наддценка от сорта на доставка и в двете посоки :thumbs_up: /т.е. колкото ще ти струва от дадена държава до нас и да им го изпратиш обратно./

Демек, целта на "тук" е да пипнеш, преди да купиш, и купуваш веднага, примерно. А там, имаш някаква представа какво ще получиш, ма не знаеш какво е /нали, смисъл...ок, обяснявам тъпо.../. Все едно получаваш подарък за Коледа ^^

Отговорено

тцтц, що ме слушаш?

Много си нерешителен :Р

Но в крайна сметка си избери, това което ТИ искаш. Ще си свирукаш с кеф.

Отговорено

Не просто се отказах. Да поръчвам от чуждестранни сайтове. Нито знам кога ще пристигне, нито знам какво ще пристигне.... Няма смисъл.

• 1 month later...