Stelian Tomov Публикувано Март 6, 2008 Share Публикувано Март 6, 2008 link Ае някой да изпраска китарите, много яко ще стане. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Март 7, 2008 Share Отговорено Март 7, 2008 Басът е много фалшив, отсвирите на пианото са малко объркани, не е добър бек тракът. Иначе така ме сърби да сложа един глас... П.П: Много яко парче! От любимите ми парчета на Юръп. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Март 7, 2008 Share Отговорено Март 7, 2008 Като звук е много добре, само малко си попрекалил с компресията според мен, но никак не е лошо и така! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelian Tomov Отговорено Март 7, 2008 Автор Share Отговорено Март 7, 2008 (Редактирано) еми то и мидито не отговаря много на песента, а пък инструментите са евтини семпли от Хиперсоник. Бекинг трак без китарите и вокала, ако някой се навие, песента наистина е невероятна. Редактирано Март 7, 2008 от Stelian Tomov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Март 8, 2008 Share Отговорено Март 8, 2008 Стелиане, хвърли ми това миди на пощата, ще пробвам да го пооправя като ми остане време. Не знам защо, но не ми дава да го даунлоудн-а. falcet@gmail.com Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelian Tomov Отговорено Март 8, 2008 Автор Share Отговорено Март 8, 2008 (Редактирано) какво има да му се оправя, като звук е добре. то няма китари, няма нищо, нито вокал. Ако ги има и тях, ще стане яко. Редактирано Март 8, 2008 от Stelian Tomov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Март 8, 2008 Share Отговорено Март 8, 2008 (Редактирано) Има да му се оправят фалшивите тонове на баса, малко пианото и да се намали още стрингса. Но басът е просто брутално фалшив. На куплетите е с половин тон надолу от основната тоналност. Едит: Това недоразумение с баса се случва само в първия куплет, нататък е добре. Редактирано Март 8, 2008 от Infinity Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelian Tomov Отговорено Март 8, 2008 Автор Share Отговорено Март 8, 2008 А ок, като направиш мидито, ако искаш го качи някъде, пак ще го семплирам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sound_forge Отговорено Март 8, 2008 Share Отговорено Март 8, 2008 (puke) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelian Tomov Отговорено Март 8, 2008 Автор Share Отговорено Март 8, 2008 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sound_forge Отговорено Март 8, 2008 Share Отговорено Март 8, 2008 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts