DeathZone Публикувано Ноември 13, 2004 Публикувано Ноември 13, 2004 Tva e porednoto mi tvorenie .... moje da me kritikuvate na volia .... ) Mess Of Sorrow Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 13, 2004 Отговорено Ноември 13, 2004 :wall: :wall: :wall: :wall: :waln: :violin: :violin: :violin: :violin: :ha :think: :think: :violin: :violin: Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 13, 2004 Отговорено Ноември 13, 2004 Невероятно!!! Ставам ти все по-голям фен!!! Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 13, 2004 Автор Отговорено Ноември 13, 2004 Blagodaria ti!!!Radvam se 4e moga da obshtuvam s takivahora kato teb , Nalbantov i ostanalite v toia forum .... moga da kaj samo 4e otkakto 4uh Nalbantov ....... sym na pyt da se otkaja ot svireneto ............TOIA E ZYL GENIJ ........ Цитирай
bulby Отговорено Ноември 13, 2004 Отговорено Ноември 13, 2004 Налбантов си е хитрец , ама и твоите неща са супер яки. Стиловете ви са различни и по никакъв начин не може да се каже, че единия е по-добър от другия. Просто и двамата свирите супер здраво Цитирай
jFog Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Tva e porednoto mi tvorenie .... moje da me kritikuvate na volia .... ) Mess Of Sorrow The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings. Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Sorry, но не се сдържах да изкажа възхищение още веднъж от това, което чух!!! Просто страшно се кефя!!! :inlove: Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 18, 2004 Автор Отговорено Ноември 18, 2004 Blagodaria ti .... i az tykmo pak go slushah ... i useshtam 4e ima dosta za doopraviane i stiagane ... skoro shte postna oshte neshto i se nadiavam to da e po izpipano i ne tolkova haoti4no .......Men sega mi se vijda kato poredica ot rifove i melodijj navyrzani edna sled druga .. po4ti bez smisyl ... abe to az imam niakakva predstava kak triabva da e ama ot merak da go zapisha pribyrzvam s neshtata ... ama she vzema merki da se popravia )))) Sega se opitvam da go ka4a na drugo miasto za da se vijda i izvyn BG.Obmisliam ideia v koiato vseki koito iska da se vkliu4i v edin syvmesten proekt ... da kajem 4-5 par4eta ..... kato 6te u4astva koito pojelae s kratko solo ili rif , ama za sega obmisliam kak shte e naj uda4no tva da stane.Ako imate idei pishete mi .... Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Blagodaria ti .... i az tykmo pak go slushah ... i useshtam 4e ima dosta za doopraviane i stiagane ... skoro shte postna oshte neshto i se nadiavam to da e po izpipano i ne tolkova haoti4no .......Men sega mi se vijda kato poredica ot rifove i melodijj navyrzani edna sled druga .. po4ti bez smisyl ... abe to az imam niakakva predstava kak triabva da e ama ot merak da go zapisha pribyrzvam s neshtata ... ama she vzema merki da se popravia )))) Sega se opitvam da go ka4a na drugo miasto za da se vijda i izvyn BG.Obmisliam ideia v koiato vseki koito iska da se vkliu4i v edin syvmesten proekt ... da kajem 4-5 par4eta ..... kato 6te u4astva koito pojelae s kratko solo ili rif , ama za sega obmisliam kak shte e naj uda4no tva da stane.Ako imate idei pishete mi .... ем аи де ко са мотаме..... не си рекъл не съм се разсвирил да праим COLLABORATION Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Абсолютно за!!! :violin: :guitar: Цитирай
Dylan_101 Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 Jimy, аре прати ми го тва парче на е-мейла, че не мога да го сваля... Цитирай
jFog Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 Jimy, аре прати ми го тва парче на е-мейла, че не мога да го сваля... аре вземи я прати и на мен че и аз не мога.... Цитирай
TheNextDimension Отговорено Ноември 20, 2004 Отговорено Ноември 20, 2004 Все повече почвам да се радвам на хората който пишат тук и отркивам колко малко знаем едни за други и колко добри музиканти се намират... Парчето е много здраво Може би традиционно до някъде но мен ме кефи адски много и при една по-здрава ударна секция ще е ... началото с предкласическия привкус - идвало ли ти е на идея да развиеш и ляжата ръка с разработване на темите от дясната за да се получи по пълен - композит (ама дума от къде я измислих )... респект хора... Цитирай
Recommended Posts