Rossen Публикувано Март 5, 2008 Публикувано Март 5, 2008 (Редактирано) Здравейте, Престраших се да пусна нещо на нашата група - една импровизация по време на репетиция в една репетиционна във Варна. Затова се казва New Inspiration. Дано ви допадне! Редактирано Март 5, 2008 от Rossen Цитирай
AbLaZe Отговорено Март 6, 2008 Отговорено Март 6, 2008 Ми,малко е еднотипно на моменти,ама все пак е импровизация. Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 А коя е тази репетиционна? Изглежда симпатична Цитирай
Rossen Отговорено Март 8, 2008 Автор Отговорено Март 8, 2008 (Редактирано) Да там условията бяха много добри, собственика беше супер пич. Казваше се Stidio X, но момчето я затвори и за съжаление репетира там само със своята група. Във Варна няма нито една свясна репетиционна в момента. Редактирано Март 8, 2008 от Rossen Цитирай
vader Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 темата в началото е супер яка ама солото е много разточително. не си китарен бог да свириш толкова дълги сола. Цитирай
Rossen Отговорено Март 9, 2008 Автор Отговорено Март 9, 2008 Най-малкото за което се мисля е това Това е просто импровизация - тръгваш по течението и виждаш къде ще те отведе. Благодаря за мненито. Цитирай
duzko Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 Не е зле, на мен лично ми хареса, но ми се струва доста дълго и еднотипно. Цитирай
Recommended Posts