Stoyko Lisichkov Публикувано Март 5, 2008 Публикувано Март 5, 2008 Песничка, без особени претенции за нещо кой знае какво, записана в репетиционната ни (studio "HUI" records - High-Quality Unique Incredible" records®) цък П.С. Коментари всякакви приемаме. Барабани - ssimon Китара - Icarus Глас - аз Клавири - пак аз Бас - yamaha dgx 505. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Март 6, 2008 Отговорено Март 6, 2008 ...Доста плах опит. ...Вокалите фалшивеят на места... ...в Delay-а има едни доста натрапчиви високи (Сътата ),добре е да се отрежат с некво EQ или Filter... Цитирай
AbLaZe Отговорено Март 6, 2008 Отговорено Март 6, 2008 Ако това е плах опит,значи нашият е провал. Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Март 7, 2008 Автор Отговорено Март 7, 2008 Опита е плах, щото пея със запушен нос, а това печели едно от почетните места в класацията ми за най-гадни неща. Колкото С-тата - не са само в дилея- малко ще трябва да ги окастря. Но е записана за няколко часа... Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Март 11, 2008 Автор Отговорено Март 11, 2008 Преработка на песента - КЛИК Цитирай
Icarus Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 (Редактирано) Що ни пускаш тука простотиите бе, да ни се смеят хората.. Не че не сме пускали и други де п.с. редно е да се спомене, че simon няма нищо общо с преработката, поне той да се отърве Редактирано Март 12, 2008 от Icarus Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Март 12, 2008 Автор Отговорено Март 12, 2008 това е малко ро-различна интерпретация бе... Да, simon не е забъркан. Аз съм "барабаниста" Цитирай
Recommended Posts