Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
  kitaratapesho написа:
Мисля, че тук ти прекрачи границите на нормалното общуване. Щях да кажа "разумно", но то не ти се отдава.

Успех!

Петър

успех и на тебе

Отговорено

Оператори ... цялата ни държава е такава

някой се опита да направи нещо хубаво от добра воля и се намира друг - Защо пък от добра воля като може за пари !

Едва ли някой от начинаещите китаристи ги интересуват Квинти и Кванти ....

Пешо ме кефи , хубаво свири момчето ... но да си гледа работата вместо да спами теми

Един да изсвири тая Фа пентатоника и фалшиво да я изсвири на мен ще ми е достатъчно .

Благодаря

Отговорено

Не, цялата ни държава е такава, защото никой не върши това, което може. И още по-точно - всеки върши това, което не може. Не става дума за добра воля и за пари.

Отговорено

Пешо, няма смисъл да се заяждате тук и особено за такава тема. На тези, които те познаваме ни е ясно, че си музикант. А човека с новата музикална терминология го остави да се развива, така или иначе никой няма да може да просвири от т.нар. уроци в първите постове. Това което би могло да се случи е просто човека да се откаже, защото нищо не "излиза".

Отговорено

Е, да, но темата определено е вредна.

Съжалявам, но това дори не са упражнения като че ли или поне аз не съм ги срещал досега. Може пък просто да не са дообяснени. В случая след като дори няколко души, които свирим отдавна не можем да разберем какво остава за начинаещите.

@ METALEN

Следващото го казвам без умисъл за заяждане. Имаш още да учиш преди да помагаш на другите, ако не за свиренето поне за преподаването. Огледай се, почети и после пак можеш да опиташ, с нещо по - малко и лесно за начало.

Отговорено

@METALEN - :metalist: :metalist: :hysterical:

Много полезна тема! Очарован съм, че има такива хора във форума - едновременно грамотни, талантливи, толерантни, скромни и винаги готови да помогнат! Даже си мисля, че трябва ди ти отворят отделен форум, където да се разполагаш на спокойствие без да ти пречат разни елементи, и където младите музиканти-нуубове да попиват знание от теб.

Отговорено
  fLiSk написа:
Е, да, но темата определено е вредна.

Съжалявам, но това дори не са упражнения като че ли или поне аз не съм ги срещал досега. Може пък просто да не са дообяснени. В случая след като дори няколко души, които свирим отдавна не можем да разберем какво остава за начинаещите.

Е ти да не си живял в пещера. Упражненията са всеобщо известни (горе посочените). От втори клас голямото междучасие.... у интернета ги има на хиляди места. Петручи ги пробутваше навремето в един видео урок. Всеки свири квот го кефи.

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.