METALEN Отговорено Март 5, 2008 Автор Отговорено Март 5, 2008 kitaratapesho написа: Мисля, че тук ти прекрачи границите на нормалното общуване. Щях да кажа "разумно", но то не ти се отдава. Успех! Петър успех и на тебе
METALEN Отговорено Март 5, 2008 Автор Отговорено Март 5, 2008 Оператори ... цялата ни държава е такава някой се опита да направи нещо хубаво от добра воля и се намира друг - Защо пък от добра воля като може за пари ! Едва ли някой от начинаещите китаристи ги интересуват Квинти и Кванти .... Пешо ме кефи , хубаво свири момчето ... но да си гледа работата вместо да спами теми Един да изсвири тая Фа пентатоника и фалшиво да я изсвири на мен ще ми е достатъчно . Благодаря
kitaratapesho Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 Не, цялата ни държава е такава, защото никой не върши това, което може. И още по-точно - всеки върши това, което не може. Не става дума за добра воля и за пари.
bbking Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 Пешо, няма смисъл да се заяждате тук и особено за такава тема. На тези, които те познаваме ни е ясно, че си музикант. А човека с новата музикална терминология го остави да се развива, така или иначе никой няма да може да просвири от т.нар. уроци в първите постове. Това което би могло да се случи е просто човека да се откаже, защото нищо не "излиза".
fLiSk Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 Е, да, но темата определено е вредна. Съжалявам, но това дори не са упражнения като че ли или поне аз не съм ги срещал досега. Може пък просто да не са дообяснени. В случая след като дори няколко души, които свирим отдавна не можем да разберем какво остава за начинаещите. @ METALEN Следващото го казвам без умисъл за заяждане. Имаш още да учиш преди да помагаш на другите, ако не за свиренето поне за преподаването. Огледай се, почети и после пак можеш да опиташ, с нещо по - малко и лесно за начало.
TerminalFrost Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 @METALEN - :metalist: Много полезна тема! Очарован съм, че има такива хора във форума - едновременно грамотни, талантливи, толерантни, скромни и винаги готови да помогнат! Даже си мисля, че трябва ди ти отворят отделен форум, където да се разполагаш на спокойствие без да ти пречат разни елементи, и където младите музиканти-нуубове да попиват знание от теб.
MasterOfDisaster Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 fLiSk написа: Е, да, но темата определено е вредна. Съжалявам, но това дори не са упражнения като че ли или поне аз не съм ги срещал досега. Може пък просто да не са дообяснени. В случая след като дори няколко души, които свирим отдавна не можем да разберем какво остава за начинаещите. Е ти да не си живял в пещера. Упражненията са всеобщо известни (горе посочените). От втори клас голямото междучасие.... у интернета ги има на хиляди места. Петручи ги пробутваше навремето в един видео урок. Всеки свири квот го кефи.
Recommended Posts