Steve_Vai Публикувано Ноември 12, 2004 Публикувано Ноември 12, 2004 1)nickname: Steve_Vai (голямо влияние ми е изрода му неден ) 2)Възраст: скоро 21 3)Образование: средно (засега), студент съм по журналистика в момента 4)Вашият инструмент/и: електрическа китара 5)Предпочитан музикален стил: art rock, progressive rock, guiitar-oriented rock (GOR) и мноого JAZZ! 6)Вашият вдъхновител: в момента са няколко основните: Joe Satriani, Steve Vai, Tony Macalpine, John Petrucci 7)Досегашни (не)реализирани проекти: в момента най-важна ми е групата ми - Lylith ; у дома пиша и записвам съвсем други нещица (досега имам готови 38 инструментала) 8)Странични интереси: журналистика, по-точно печат; поезия, хубави книги и филми (имам предвид качествени и по-арт някак?!) 9)В кратце(или с две думи за вас самите): вижте сайтчето ми при желание :guitar: Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 13, 2004 Отговорено Ноември 13, 2004 Какви филми точно харесваш-какво за теб е "арт"?Защото за мен е българско,руско и сръбско кино.Почти няма Hollywood-ски филм,който да им стъпи на малкото пръстче(като изключим "Leaving Las Vegas").Казвай,че ме чеше отвътре!!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 13, 2004 Автор Отговорено Ноември 13, 2004 Намери си "Невероятната съдба на Амели Пулен" - френски филм от миналата година, убийствен! ще те размаже по стените! та като споменавам стена - "The Wall" - филма по музиката на Pink Floyd!!! тук също замълчавам, защото при такава колосална идея няма какво да се каже! успех с филмите! Цитирай
AXE Отговорено Ноември 13, 2004 Отговорено Ноември 13, 2004 Може и да не е тука мястото, но понеже стана дума за филми, а форума е за музиканти... Rock Star е брутален!!! Супер се накефих и го препоръчвам на всеки, който не го е гледал. Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 13, 2004 Отговорено Ноември 13, 2004 Е-хе-хе!!!На краставичар-чушки ще подаряваш!!!Гледала съм го,естествено,нали с кино все пак се занимавам!!!Гледайте"Белое солнце пустины" и "Кукушка".НЯМА ТАКОВА НЕЩО!!!ГЛЕДАЙТЕ!!! От Snowwhite (с)нежна целувка!!! Цитирай
phile Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 Гледайте"Белое солнце пустины" и "Кукушка". хехехех.... ouch ... flash backs изключително добри филми... модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! Цитирай
Slinky Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 Ех, Снежке хубаво е и руското, и българското, и югославското кино, ама най-кофти ми е, че нашето кино в момента нещо изостава. Като гледам какво правят братята от бивша Югославия и в момента... Иначе за руски филми - гледайте "Студеното лято на 1953". А и още много, много други... Но стига с офтопика. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 17, 2004 Автор Отговорено Ноември 17, 2004 Ехааа то станало кинокритицизъм моето представяне бе лошо няма но ако все пак някой иска да ме пита нещо по=специално за мен самия, да заповяда (нали точно затова е представянето?!) Цитирай
James Hetfield Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 School Of Rock. Горещо ви го препоръчвам на всички. Ще чуете песни от сорта на AC/DC - Back In Black , Led Zepplein - Immigrant Song и др. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 18, 2004 Автор Отговорено Ноември 18, 2004 много е гот филмчето гледах го лятото някъде - голям майтап! тоя китарист е ненормален най-добрият! хахахах! :green: Цитирай
boogerman Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 Може и да не е тука мястото, но понеже стана дума за филми, а форума е за музиканти... Rock Star е брутален!!! Супер се накефих и го препоръчвам на всеки, който не го е гледал. Жестоко филмче вчера го гледах... и аз го препоръчвам на всички BTW някои разпозна ли Zakk Wylde във Steel Dragon Цитирай
Fenix Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 Може и да не е тука мястото, но понеже стана дума за филми, а форума е за музиканти... Rock Star е брутален!!! Супер се накефих и го препоръчвам на всеки, който не го е гледал. Жестоко филмче вчера го гледах... и аз го препоръчвам на всички BTW някои разпозна ли Zakk Wylde във Steel Dragon Sorry за офтопика, ама... ТВА ZAKK WYLDE ЛИ БИЛ?!?!!? Цитирай
YtseJam Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 Да, както и Джейсън Бонам (знаете чий син) и Джеф Пилсън (Доккен), пак в същата тази група. Цитирай
thurston Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 ЯЯЯЯЯ!!! със стиви вай сме и колеги! кой курс си, човече? Цитирай
Recommended Posts