Bummer Публикувано Март 3, 2008 Share Публикувано Март 3, 2008 Има ли разлика в таблатурите за електрическа и акутсична китара ? Питам, защото у един приятел свирих Marliyn Manson - Sweet dreams на ел. китарата му, а на моята акутсична - не става номера ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stanbog Отговорено Март 3, 2008 Share Отговорено Март 3, 2008 няма разлика в таблатурите. причината че "не става" е в настройката - ако си настроиш китарата ще "става" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bummer Отговорено Март 3, 2008 Автор Share Отговорено Март 3, 2008 Китарите са настроени по абсолютно един и същ начин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stanbog Отговорено Март 3, 2008 Share Отговорено Март 3, 2008 искаш да кажеш че свириш едни и същи ноти на двете китари и звучи нещо абсолютно различно? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bummer Отговорено Март 3, 2008 Автор Share Отговорено Март 3, 2008 Ами нещо такова.Или поне на мен ми се струва.Току що май се оправих, ще се мъча А иначе китарата ми има усливател като на електрическа и утре мисля, да си купя 1 кабел Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Март 3, 2008 Share Отговорено Март 3, 2008 ^ Вероятно китарата ти има адаптер като на електрическа !?!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bummer Отговорено Март 4, 2008 Автор Share Отговорено Март 4, 2008 Ами да, има Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fluti Отговорено Март 4, 2008 Share Отговорено Март 4, 2008 (Редактирано) Каква точно разлика откриваш? Аз така и не можах да разбера въпроса ти - тоновете не може да са различни, щом китарите са настроени еднакво. Ако на неговата китара си свирил с дисторшън, нормално е да не звучи по същия начин на твоята акустична. Но тоновете трябва да са същите, просто без ефект. Редактирано Март 4, 2008 от fluti Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Март 4, 2008 Share Отговорено Март 4, 2008 Мистерии Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
antonium Отговорено Март 4, 2008 Share Отговорено Март 4, 2008 ми ел. и ак. китара са различни инструменти - нормално е да има разлика. някой неща написани на таб за ел. не могат да се изсвирят на акустична. и обратното, или ако могат не звучат. различни инструменти, различен подход различни табулатури Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts