gili79 Публикувано Март 3, 2008 Публикувано Март 3, 2008 Аз съм Детелина.Артистичното ми име е gili79.На 28 март ще имам рожден ден.Занимавам се със музика от 4 години.През 2003 се явявах на конкурс Планета търси супер звезда.От 1995 до 2002 тренирах спортни танци.След това прекъснах и започнах със музика.Работих по заведения,сега пиша авторска музика,но не съм известна.Имам 80 авторски песни мои,които са различни стилове.Имам и 15 детски песнички.Сега свиря по купони в Бургас.В Бургас съм родена.Съжалявам че нямам имам снимки,но нямам качени в интернет.Имам снимки в зала Младост със танците които играх.Тя е малко стара.Сега свиря по купони,на мои приятели и на рождени дни и така си вадя по някой друг лев.Нямам група,сама съм.Ще се радвам да ме забележи някой музикант и да си каже мнението.Всяка неделя правя конферентна връзка със форумците на ШОУТО НА СЛАВИ.Там се включват много хора.Имам 1000 песни на различни певци и групи.И понякога свиря тяхната музика по купоните.Какво да кажа друго за себе си,ще ми бъде много приятно,някои от професионалистите да си каже своето мнение относно моето творчество. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Март 3, 2008 Отговорено Март 3, 2008 Добре дошла! Пожелавам ти приятно и ползотворно форумстване. Цитирай
alexander anev Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 (Редактирано) здрасти,аз сега се занимавам със спортни танци(вече 6 години)в кой клуб си тренирала?! кажи от къде си,може някой път да изтанцуваме един танц П.С кой ти е любимия танц от латина?стандарт? Редактирано Март 13, 2008 от alexander anev Цитирай
gili79 Отговорено Април 8, 2008 Автор Отговорено Април 8, 2008 Здрасти Аз съм от Бургас Любимия ми танц е Танго ,Английски Валс и Виенски валс.14 години тренирах.Започнах в клуб Илия Михов.Там бях 5 години.След това се преместих в клуб Бургас75 .Там бях 3 години.Прекъснах една година зада се занимавам със пеене и музика и пак се върнах при Илия Михов.Накрая завърших в клуб Нефтохимик,след което бях приета в НСА.По лични причини се наложи да напусна,защото се случи една трагедия.До ден днешен танцувам в дискотеките,и раздавам награди.Нямам нищо против за един танц със теб.След като си тренирал 6 години.Но не искам да те сплаша,защото моите треньори казваха ,че имам 6 класи над другите.Така че -аз ти отправям едно предизвикателство.Ако имаш възможност,ела след 2 седмици в Бургас-дискотека Флирт.Понеже ще отстъсвам за една седмица.Пиши на лични.Благодаря Цитирай
gili79 Отговорено Април 8, 2008 Автор Отговорено Април 8, 2008 Извинявам се че,закъснях малко с отговора,но имам много ангажименти.Надявам се да се видим в Бургас-след 2 седмици.Стига да искаш разбира се.Пропуснах да ти кажа че от латино са ми любими самба и руумбата.А любимата ми музика на която ги танцувам е Хулио Иглесияс-Аква Дулсе,Аква сала ,Моралито и Байламос на Енрике.Румбата от филма ТАНЦУВАЩО СЪРЦЕ.Ако можеш да танцуваш мамбо-варияцията от филма НЕПРИЛИЧНИ ТАНЦИ- още по добре.Ако не- аз ще ти покажа стъпките.Само един път съм я играла,на едно представление. Но партньора ми беше много слаб и не се получи.Затова ще ти отправя едно предизвикателство.Ако се получи-печелиш водка флирт.Говоря съвсем сериозно АЛЕКС.Пиши на лични.Колкото по скоро се свържеш с мен толкова по добре.Благодаря Цитирай
alexander anev Отговорено Април 29, 2008 Отговорено Април 29, 2008 здравей! съжелявам че закъснях с отговора,но нямах възможност да пиша!Много бих желал да потанцуваме,но аз съм от София,а няма как да дойда до Бургас!Нищо вся някога ще се видиме Успех Цитирай
Recommended Posts