Arya Публикувано Март 1, 2008 Публикувано Март 1, 2008 Значи имам въпрос относно мандолината. Blackmore's Night са една от любимите ми групи и много ме вдъхновяват. Та мандолината е инструмент, освен китарата, на който Ричи свири в много от песните. Аз уча класическа китара (свиря и на акустична и на електрическа) и въпросът ми е мога ли някъде в България да изучавам мандолина или подобен инструмент, ще ми е лесно ли след като свиря на китара, има ли някой на "ти" с такъв инструмент и изобщо нещо по въпроса... Цитирай
Arya Отговорено Март 1, 2008 Автор Отговорено Март 1, 2008 И могат ли да се направят тези ефекти и на китара. На каква и как... П.С. Нещо не можах да намеря едит-а... Цитирай
Чаената Ян Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 Мандолина? Виж, мисле че преди време имаше мандолинен оркестър в София, няма начин да няма и учители по мандолина. Пусни една търсачка и виж какво ще ти излезе. Аз преди години свирих с този оркестър, изнесохме концерт. Ето, намерих ти го , към ч-ще Искра /Западен парк/, до метрото се намира мандолинен оркестър Цитирай
Recommended Posts