Stelian Tomov Публикувано Февруари 27, 2008 Публикувано Февруари 27, 2008 link Всичко е от миди, от Хиперсоник на Щайнберг. Цитирай
SGEORGE Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 Това ти ли си го извадил или просто си дръпнал MIDI-то от нета и си го озвучил??? Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Февруари 28, 2008 Автор Отговорено Февруари 28, 2008 едно тъпо миди озвучих. Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 едно тъпо миди озвучих. е то така кавър ....поне някаква промяна направи някъде , дори и малка или бодни една китара отгоре - - - Иначе нема сми . . . Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Февруари 28, 2008 Автор Отговорено Февруари 28, 2008 Миди инструментал, каква китара да бодна като немога да свиря Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 (Редактирано) Миди инструментал, каква китара да бодна като немога да свиря Ами махни това "китара" тогава което е под снимката ти и напиши -"миди мелодий" :-) Кавър не значи озвучено "миди" , то по-добре направо един бекинг трак качи същата работа . Редактирано Февруари 28, 2008 от dedomito Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Февруари 28, 2008 Автор Отговорено Февруари 28, 2008 китара съм писъл защото ме кефят китарите, а пък миди мелодий няма да пиша, защото така аз искам!!! Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Февруари 28, 2008 Автор Отговорено Февруари 28, 2008 китара съм писъл защото ме кефят китарите, а пък миди мелодий няма да пиша, защото така аз искам!!! Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 китара съм писъл защото ме кефят китарите, а пък миди мелодий няма да пиша, защото така аз искам!!! Лошо няма де , аз нещо съм се объркал значи :-) , след това пояснение всичко вече ми е ясно като ден . Иначе като оставиме всичко това настрани , станало е добре мидито :-) Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 Направи Бакинг - без китари. Тая песен ми напомня за абитуриентския и аз и се кефя (даже някой път си се чудя как може да слушам толкова неща едно времено). Та ако не за тебе пусни ние да и се радваме. И се пише МЕЛОДИИ Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Февруари 28, 2008 Автор Отговорено Февруари 28, 2008 Да я направя без китарите и да я кача ли? Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Февруари 28, 2008 Автор Отговорено Февруари 28, 2008 Добре, сега ще го ъплоудна, но някой от вас ще се навие ли за запише китарите Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Февруари 28, 2008 Автор Отговорено Февруари 28, 2008 хубава песен по-принцип, ама мидито е гадно Цитирай
Recommended Posts