LOE Публикувано Февруари 27, 2008 Публикувано Февруари 27, 2008 Няколко клипа от концерта в събота http://www.youtube.com/user/avrilinblood довечера ще кача още 2-3 Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 Мене записисте дето си пускал на бандата(или твоите?) винаги са ме кефили от към качество и от към идеи С'я, на тея видоета звука е анти, ама си представям как е било на живо... Цитирай
Martyr Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 дам...това набързо стана любимата ми бг група!!!направо ще се изям че не можах да дойда на концерта в Лиляна Димитрова! ТЕРОРИСТИ (цитирам Ръката) СТЕ!!! Цитирай
LOE Отговорено Март 4, 2008 Автор Отговорено Март 4, 2008 Споко, не си изпуснал много, беше някакво читалище и всички бяха насядали, накрая когато хората изязоха да дивеят охраната ги свали от сцената.... не даваха да се внася пиене.. абе кофти работа като цяло на 16 свирим със заплаха в 8th ball - тогава ще е съвсем друга хава А другия месец на 20ти може би ще направим концерт парти по случай 1 година от създаването на групата, намислили сме да снимаме двд и да запишем концерта на тракове, евентуално може би ще имаме и албум и тениски... но това са още далечни работи, и все още имаме доста работа Цитирай
Recommended Posts