peshoy2k Публикувано Юни 25, 2005 Публикувано Юни 25, 2005 ми седнах аз да посвиря с невероятната ми латенция на картата на дъното и се получи тва http://free.data.bg/shirpotreba/new/sample-06.mp3 Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 26, 2005 Отговорено Юни 26, 2005 Да, романтика, ееех... Масажор-пианист - ти си цял нобелист, уе... Приятно, Пиеро, хубаво; нещо по-бързо?... Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Юни 26, 2005 Отговорено Юни 26, 2005 еееее мнооо добро трябва да те земат за музиката към някой убаф филм! браво браво Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Юни 26, 2005 Отговорено Юни 26, 2005 абе мноо грабващ мотив има!направо ти се впива в главата! ашкулсун! Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 26, 2005 Автор Отговорено Юни 26, 2005 Пиеро, хубаво; нещо по-бързо?... смок на дървото в доста ускорено темпо и то само основния риф, ама като ми дойде новата карта, че входа на тая е ужасен Цитирай
mila_kara Отговорено Юни 27, 2005 Отговорено Юни 27, 2005 много е благо баш като за душата Щом е за душата, бих го чула, но сървърът не ми "позволява"! Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 27, 2005 Автор Отговорено Юни 27, 2005 Красота кво значи тва човече дето му се повръща :killyou: ........ шамански истории Мила Кара, ше го ъп-на на дж-емайла, ама трябва да бягам, че имам работа, ще пиша, дай-боже до именния ми ден поне дойде новата карта та да го изсвиря кат ;ората ама и така се слуша де :think: ....... май Цитирай
DeathZone Отговорено Юни 27, 2005 Отговорено Юни 27, 2005 Откакто си го постнал се опитвам да го чуя , все не ставаше , но сега стана ...... ей човеко ... благодаря ти за атмосферата ,която създаде околу мен ........... имаш особен талант да влияеш на хората ........ много ме натъжи ........ но проблема си е в мене ... просто има много неща, които изплуват пред мен като слушам тази мелодия .... Истинска и откровенна музика ............. Цитирай
fracture Отговорено Юни 27, 2005 Отговорено Юни 27, 2005 хубаво е, обаче някак си ми се струва, че към 1:27 - 1:28 (мин:сек) прехода е малко рязък и към края още трябва да се развие темата, сякаш е в суров вид на това място ... ама е хубаво де ... хубаво е Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 27, 2005 Автор Отговорено Юни 27, 2005 Откакто си го постнал се опитвам да го чуя , все не ставаше , но сега стана ...... ей човеко ... благодаря ти за атмосферата ,която създаде околу мен ........... имаш особен талант да влияеш на хората ........ много ме натъжи ........ но проблема си е в мене ... просто има много неща, които изплуват пред мен като слушам тази мелодия .... Истинска и откровенна музика ............. зодия Дева, според някои, които вярват в зодиите, щото аз не съм от тех, викат че тихите води били най-дълбоки. Ами мн се радвам /за кой ли път пиша/, че се харесва. Получих ЛС, че съм вдъхновил някой, който не е свирил отдавна......... ТОВА беше особено окуражаващо. Сега ще го изпратя на дж-мейла. Казва се sample 6. Не знам кога ще имам възможност да го развия, но ще го направя. Иначе се надявам, че пускайки само идейки не Ви е неприятно, тъй като водих спор наскоро с един съфорумец, макар и др форум, който ме упрекваше, че имам торба с недоработени проекти, което си е така де. Все пак, с тоя нет, смятам, че няма нищо толкова времеемко да се свали някаква идейка и да се прослуша, все едно някой ми е дошъл на гости и му пускам последната си идейка за коментарче Цитирай
Recommended Posts