pavkataaa Публикувано Февруари 24, 2008 Публикувано Февруари 24, 2008 някой може ли да даде аранжимент върху мелодията която се пее в песента ;] Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 24, 2008 Отговорено Февруари 24, 2008 Не. Зимаш си каса бира и с пот на челото след 4-5 часа си я извадил по слух. Цитирай
pavkataaa Отговорено Февруари 25, 2008 Автор Отговорено Февруари 25, 2008 e на тва ми се иска някой който може да направи Табулатура - -мисля че е не е толкова трудно за някой напреднал китарист... Цитирай
pavkataaa Отговорено Февруари 29, 2008 Автор Отговорено Февруари 29, 2008 мн. разочарован...... може ли от толокова хора никой да не я напиша тая мелодия? или всички тука сте некъдърни или се правите на копелета и нещете да дадете таба, и стигнах до извод че няма смисал да се пише в тоя форум повече ...няма за кво... Цитирай
Свилен Бас Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 Ей, мързел! Защо някой трябва да отделя от времето си, за да угоди на твоята немърливост. Ако толкова не ти се занимава и искаш наготово всичко, предложи цена и ако е адекватна, може и да получиш таба Цитирай
pavkataaa Отговорено Февруари 29, 2008 Автор Отговорено Февруари 29, 2008 абе Джони нали смисала е да си помагаме един на друг за удоволствие,а не да си правим бизнеса;но явно съм в грешка,няма такъв народ като нас. Живи и здрави да сте всички Цитирай
Свилен Бас Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 Виж сега, явно не се сещаш, въпросния таб го няма, помощта, в случая би се състояла в това, да те упътим към него. След като го няма табът, за да го получиш ти, някой трябва да седне и да го разпише, което отнема време. По-нататък сещаш ли се? Цитирай
Recommended Posts