Parni_Valjak Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 NIKI, по-горе беше постната статията на Elliott Sound Products Той предлага и печатни платки, ама $$$ Цитирай
liquid_death Отговорено Февруари 26, 2008 Автор Отговорено Февруари 26, 2008 Не само че се купуват, но и цените са според австралийския стандарт.....а и трябва да ти ги шипнат от австралия...не мисля че е рентабилно да си ги поръчам от другия край на света и да ги чакам да дойдат. Цитирай
liquid_death Отговорено Февруари 29, 2008 Автор Отговорено Февруари 29, 2008 Да му е...м трътката!Реших за последен път да проверя платката от моя проект и забелязах че съм пропуснал една маса, която обслужва потовете.Реших да пробвам и да запоя едно кабелче и всичко тръгна перфектно!Направо не мога да повярвам, а таман щях да ецвам нова платка за преамп по проект, любезно предоставен ми от Дитроникс.Още веднъж благодаря на Дитроникс за добротата и готовността за помощ и за това че ми предостави проекта си. Благодаря и на MR_STENCH за идеята да си проверя всички кабели за маса!!!ТОВА БЕ ПРОБЛЕМА! Благодаря и на всички останали, решили да ми помогнат или дори само прочели темата! Всичко завърши благополучно.Преампа и ампа работят сега трябва само да поработя над външния вид! Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 ха честито - чакаме семпли по нататък Цитирай
Recommended Posts