Jump to content
Българският форум за музиканти

Bandita


Bandita

Recommended Posts

Здравейте,

 

самопредставянето изисква самопознания, които на много хора им липсват, защото са дотолкова концентрирани в себе си, че губят реална представа за мнението на останалите за тях. Друг е въпроса, дали някой изобщо се интересува от това, което останалите мислят за него. А би трябвало,... защото иначе се превръщаш в поредния социопат. Но има хора, които с гордост биха носили това име. Аз лично не бих бил щедър в титуловането им - ще трябва доста да се потрудят, за да си заслужат тази оценка.

 

Та какво да ви кажа за себе си... - нищо! Така или иначе няма да ме опознаете, а дали аз се познавам - е, с такова изказване не бих се нагърбил.

 

Дерзайте!

 

Бандита

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е раздел самопредставяне! Нека да разберем кой си и за какво се бориш в музикален аспект. Нямам нищо против да показваме колко философски можем да мислим за живота и самопознанието, но някак това е далече от музиката и идеята на това общество. Затова хайде да се усмихнем, да оставим бръснарското ножче обратно в чашата с вода и да си кажем няколко приятни приказки за това колко прекрасен е живота.

 

П.П. Ако не си разбрал казаното от мен до този момент, ще ти го обясна. Попадна на един отявлен социопат и това е реалния ми начин на изказване към хората. И ако пак не ме разбираш, ще ти го кажа по твой "модел".

 

Аз знам, че ти не ме знаеш, но ти не знаеш, че не би искал да ме научиш след като те узнаят тези, които още не знаят за теб!

 

Поздрави,

Виктор

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.