Fenix Публикувано Февруари 21, 2008 Публикувано Февруари 21, 2008 Здравейте! Имам един усилвател Акай, със две колони към него, който винаги супер много ме е кефел и е бил основна движеща сила на доста партита у нас. Сега като се прибрах нещо ми прави проблеми. Като го включа и постоянно се сменя силата на звука, ту пада, ту скача. По-дразнещото е, че пращи. Просто нещо изпуква от време на време много здраво, дори когато звука е на 0. Предполагам не е нещо много сериозно или сложно и търся човек който би се заел да го погледне. Ако има навитаци да пишат, и ако имат идея колко парички биха взели също да кажат За да имате по-ясна представа ето един линк със пукането, който записах вчера за целта и малко картинки, поне да видите за какво става дума. Пукане - просто сложих микрофончето пред колоната, volumeто е на 0, намалих нивата след това, че пукането е доста силно а ето как изглежда самия на външен вид (само за идеята) и още малко http://www.cmusicforum.com/fenix/Pictures/AKAI/ Мерси предварително! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 Виж си кабелите и понтенциометра за волумето . Аз имам един немски Шнайдер ХайФи Концепт и ми ги прави тея мизерии - при него ги има две в едно - единия канал рядко бачка поради скапан кабел от компа към него . А за пръщенето е виновен дъртия потенциометър . Надали е нещо по-сериозно и при теб. Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 21, 2008 Автор Отговорено Февруари 21, 2008 ^Lord of Darkness Не е нищо сериозно и аз така мисля. Отворих го ама там няма и един кабел вътре, всичко е с некви платки и нищичко не разбирам. Интересното е, че копчето на което пише Tone (което няма никаква връзка с волюма, пада се горе вляво на снимката, по между двете) като го натисна и нивото скача за секунда. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 Значи може би тона се е скапал . Най-добре да го закараш някой да го смени и ако реши че има още - да сменя . Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 22, 2008 Автор Отговорено Февруари 22, 2008 (Редактирано) А поне да ме насочите някъде да го занеса? Електротехник ще има ли идея за какво става дума? ^Lord of Darkness Аз с тая идея пуснах темата, да намеря някой ама... Редактирано Февруари 22, 2008 от Fenix Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 23, 2008 Автор Отговорено Февруари 23, 2008 Ааааа, забравих да спомена, става дума за София, България може би заради това, че не уточних няма никакви желаещи... Цитирай
Recommended Posts