johniebgood Публикувано Февруари 20, 2008 Публикувано Февруари 20, 2008 бас - Иван Несторов барабани - Божо Тренков китари - Мъни клик Цитирай
Wolfheart Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 Момчета,имайте милост :D Всичките сте убавци Цитирай
SviStyle Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 Абе Джонка, това вече ме разби . Ще ме накараш да намеря време за още една кретения .М-ду другото остана ли още нещо за дое...оправяне?Щото сутра моjе да се прежалим. П.С. Zivjeli.(ибаааа, докато намеря как се пише на този език....) Цитирай
zanev 70 Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 .... кефи кефи ... бравос ..... много якичко е станало , радам се че има таквизи музикантини под българското небе .... ...... между другото що не го изпратити на Дони ... барем се гръмне най накрая .... Цеко Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 :D Нети пак е препила със студена бира за това и е така гласа - - - Цитирай
indy Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 Великолепно. Доста по-добре сте я направили от Вартан и от кавъра на Богдана. Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 21, 2008 Автор Отговорено Февруари 21, 2008 Абе Джонка, това вече ме разби .Ще ме накараш да намеря време за още една кретения .М-ду другото остана ли още нещо за дое...оправяне?Щото сутра моjе да се прежалим. П.С. Zivjeli.(ибаааа, докато намеря как се пише на този език....) Има още едно ,ама си има записани китари за жалост,много 10х иначе. Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 21, 2008 Автор Отговорено Февруари 21, 2008 .... кефи кефи ... бравос ..... много якичко е станало , радам се че има таквизи музикантини под българското небе .......... между другото що не го изпратити на Дони ... барем се гръмне най накрая .... Цеко То ,на мен Нети ми е дори по-любима и от Дони...и той де ! Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 21, 2008 Автор Отговорено Февруари 21, 2008 Не,забравих му името ,навремето свиреше с Кембълът в "Тутакси". Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 (Редактирано) Kой казва, че няма добри музиканти у нас?... 'Ми Дони? 'Ми Нети? Редактирано Февруари 22, 2008 от RockoBG Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 22, 2008 Автор Отговорено Февруари 22, 2008 :) ,едни от любимите са ми Цитирай
fragile Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 представям си една анимациика със две карикатурки които се обичат ама по някъв леко "извъртен" начин хаха Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 22, 2008 Автор Отговорено Февруари 22, 2008 ...от пластелинени човечета Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Сюблимни! Апропо, пародията е трудно изкуство. Затова още повече ви се радвам. Цитирай
Recommended Posts