HidePower Публикувано Февруари 20, 2008 Публикувано Февруари 20, 2008 Здравейте, моля да ми обясните как мога да си пусна таблатури на някаи песни в Guitar Pro 5 (аз го инсталирах обаче на знам как да заредя песен в нея). Напримeр таблатура на песента Don`t Cry на Guns N Roses да я вкарам в GP5 и да ми излезе на грифа на китарата къде да натискам (там със червените точки върху грифа в програмата) Моля кажете че съм се запалил много ама незнам КАК??? Цитирай
Traktorist Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 Ако искаш да ти показва самият гриф с точките, това се прави от меню view. Имаше опция да ти показва клавир и гриф Иначе самити позиции си ги пише под нотите както си забелязал. Това е! Дерзай :hysterical: Цитирай
HidePower Отговорено Февруари 20, 2008 Автор Отговорено Февруари 20, 2008 Ако искаш да ти показва самият гриф с точките, това се прави от меню view. Имаше опция да ти показва клавир и гриф Иначе самити позиции си ги пише под нотите както си забелязал. Това е! Дерзай :hysterical: Аха да стана и клавира, но как да си пусна песен в програмата? Тоест да пусна някоя песен (или да я зареда в програмата де да знам) и да започнат да ми излизат точките на грифа според песента! С една дума да си я изкарам???? Цитирай
MiroLambov Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 Горе има едно play бутонче ( зелено триъгълниче, на което върха му сочи надясно ).Пробвай с това Цитирай
SomeoneElse Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 (Редактирано) Тоест да пусна някоя песен (или да я зареда в програмата де да знам) и да започнат да ми излизат точките на грифа според песента! С една дума да си я изкарам???? Искаш да вкараш някоя mp3-ка ли?! Не става, няма такива извънземни технологии и изкуствен интелект все още, които да са способни да го правят. Иначе...намираш си таблатура (примерно от ТУК и пишеш името на песента в бялото поленце), специално писана за Guitar Pro (файл с разширение .gp3, .gp4 или gp5) и цъкаш два на файла с левия бутон, ако решиш да си запазиш таблатурата някъде по компютъра. Боже, кви неща се налага да обяснявам... Редактирано Февруари 21, 2008 от SomeoneElse Цитирай
Recommended Posts