martinbg Публикувано Февруари 20, 2008 Публикувано Февруари 20, 2008 (Редактирано) Мисля, че тази тема би била полезна (поне за мен - със сигурност ). Идеята ми е всеки, който е успял да изнамери таблатура на някоя българска група, да даде линк тук или да ми я прати на martinbg92@gmail.com Благодаря предварително! Редактирано Февруари 20, 2008 от martinbg Цитирай
7thString Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 Наоколо се роди много добра таблатура на Черната овца, някъде назад из форума Последно като я изтеглих не беше завършена, но имаше някои спорни моменти, които бяха разрешени благодарение на хората тук =) Цитирай
Traktorist Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Такава тема имаше и всички таблатури бяха качени на пощата на форума . Каквото ти трябва можеш да си свалиш оттам. Аз имам на киора-вярвам в теб, на бтр- хей момиче и цвете от луната, ахат-черната овца(аз имам една на дървото, която съм правил, ама ме мързеше да я разпиша докрай). Успех с песните Цитирай
zlobcho Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 Такава тема имаше и всички таблатури бяха качени на пощата на форума . Каквото ти трябва можеш да си свалиш оттам. Аз имам на киора-вярвам в теб, на бтр- хей момиче и цвете от луната, ахат-черната овца(аз имам една на дървото, която съм правил, ама ме мързеше да я разпиша докрай). Успех с песните А как се влиза в тая поща на форума? Цитирай
7thString Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 Казва ли ти някой... па и смееш ли да попиташ... П.П. Я се стегнете и си отворете очите! Цитирай
vreden Отговорено Февруари 27, 2008 Отговорено Февруари 27, 2008 А извинявам се,обаче гледах,гледах и нещо тая поща не я виждам.Ако не ви затруднявам особенно,бихте ли пояснили.Мерси Цитирай
7thString Отговорено Февруари 27, 2008 Отговорено Февруари 27, 2008 (Редактирано) http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=2766 В раздела за качване темата плува най-отгоре Редактирано Февруари 27, 2008 от 7thString Цитирай
Recommended Posts