johniebgood Публикувано Февруари 18, 2008 Публикувано Февруари 18, 2008 (Редактирано) бас - Иван Несторов брабани - Божо Тренков китари - ULTRAMEGA КЛИК грешка в заглавието - "На всеки километър" Редактирано Февруари 18, 2008 от johniebgood Цитирай
Wolfheart Отговорено Февруари 19, 2008 Отговорено Февруари 19, 2008 (Редактирано) Баси ненормалното парче,разцепих се от кеф.Пичове неприлично смахнати сте(което си е добра черта) Имате един фен Не вярвам да съм единствения....опс...втория... ИЗЛЕЗТЕ,ИЗЛЕЗТЕ,КЪДЕТО И ДА СТЕ...... Редактирано Февруари 19, 2008 от Wolfheart Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 19, 2008 Отговорено Февруари 19, 2008 (Редактирано) Много е яко...и звука ме изкефи на макс!!! Допълвам. ФЕН Съм ВИ!!! Редактирано Февруари 19, 2008 от Black Bird Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 19, 2008 Автор Отговорено Февруари 19, 2008 Пичове , много благодаря , нещата са много идиотски и са правени изключително и само за кеф . То кой издател би се наел да издаде такава простотия? Цитирай
SKYFACE Отговорено Февруари 19, 2008 Отговорено Февруари 19, 2008 Прекланям се пред умението ви да правите музика-толкова сложна и така като на шега с такава лекота и игра...Възхищавам се на подобни разчупени идеи и на такива музиканти Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 Жестоко е ! жесток фънк и яко енергия !!! Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 21, 2008 Автор Отговорено Февруари 21, 2008 Много благодарим ! Чуйте и другите ни идиотщини в същия раздел , да дадете по някое мнение Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 На Божката много ше му се "зарадва" босът, ако го чуе как се гаври с великио ссср и комунизмо... Иначе сте върхът!!!! Все си мисля, че вече ни ДЪЛЖИТЕ едно концертче, а? Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 22, 2008 Автор Отговорено Февруари 22, 2008 Ти си егати информирания пич !!! А за концерт...те нещата са с давност от 3- 4 години , на ниво дръм&бейс , та ако се наложи , ще падне ваденеее... Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Ти си егати информирания пич !!! А за концерт...те нещата са с давност от 3- 4 години , на ниво дръм&бейс , та ако се наложи , ще падне ваденеее... Ше се спраите, не се коси. Само се организирайте. Ще додат ора, бъди сигурен! Айде бе, преди да запориш към викингските води уе?! Хеле па Тренкович как ми се слуша... А Сви Стайл и другите китаристи са ок! Ако пък и доведеш Копчев... Мечти... Make it come true! Цитирай
fragile Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 малее строшихте ми главата уникални сте искам на живо да го чуя това Цитирай
Recommended Posts